AnonymBruker Skrevet 10. april 2018 #1 Skrevet 10. april 2018 Skulle prøve meg på hjemmelaget kjøttboller. Fulgte oppskriften, stekte de på alle sider i litt smør før jeg la de over i fløtesaus og lot de trekke på svak varme noen minutter. Resultatet? Ikke smakte de noe særlig godt, og enkelte av kjøttbollene begynte løse seg opp så det ble grøtete i sausen. Brukte 500 gr karbonade deig 1 egg 1 dl griljer mel 1,5 dl melk salt og pepper i rikelig mengde. Passer på å få billene runde og fastefør jeg stekte de også. Anonymkode: da661...ae6
AnonymBruker Skrevet 10. april 2018 #2 Skrevet 10. april 2018 Du har brukt en oppskrift helt uten smak jo? Finn en ordentlig oppskrift med ting som persille, parmesan, mer krydder. Og griljermel? Nei, bruk loffsmuler av daggammel loff. Anonymkode: bf192...dc7
AnonymBruker Skrevet 10. april 2018 #3 Skrevet 10. april 2018 Har aldri loff i huset. Men kunne nok brukt mere krydder ja. Men hva er grunnen til at de løser seg opp? Anonymkode: da661...ae6
Gjest Zeitgeist Skrevet 10. april 2018 #4 Skrevet 10. april 2018 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Har aldri loff i huset. Men kunne nok brukt mere krydder ja. Men hva er grunnen til at de løser seg opp? Anonymkode: da661...ae6 Vil tro at de var for lite stekt. Da er det bedre å la kjøttbollene få surre over svak varme først (slik at egg og brød kan svulme opp og binde kjøttmassen), og så heller steke de raskt på høy varme for å få stekeskorpe før de går i sausen.
Meadow Skrevet 10. april 2018 #5 Skrevet 10. april 2018 Her er min oppskrift: 400 g karbonadedeig 1-2 hvitløksfedd (presset) 1 egg 2 dl panko 2 ss worchestersaus 2 ss dijon-sennep Salt, pepper Brukes til både burgere og kjøttboller. Jeg tror du brukte for mye væske og stekte de for lite. 1
kaleidoskop Skrevet 10. april 2018 #6 Skrevet 10. april 2018 14 minutter siden, AnonymBruker said: Har aldri loff i huset. Men kunne nok brukt mere krydder ja. Men hva er grunnen til at de løser seg opp? Anonymkode: da661...ae6 Du stekte dem nok ikke nok før du hadde dem i sausen.
AnonymBruker Skrevet 10. april 2018 #7 Skrevet 10. april 2018 Mine er faste, og full av smak😊 - 400 g karbonadedeig - løk (fin raspet) - hvitløk (fin raspet) - egg - hvetemel/potetmel - vann - grillkrydder/salt - pepper - muskatnøtt - fersk ingefær (fin raspet) Anonymkode: 9e9ad...ed8
applestories Skrevet 10. april 2018 #8 Skrevet 10. april 2018 Jeg blander bare med krydder. Tror ikke jeg har hatt egg i kjøttboller, og jeg ser for meg at det er melken som gjorde at de falt fra hverandre. Det er også viktig å forme bollene godt slik at de forblir bolleformede 1
Rumle Skrevet 10. april 2018 #9 Skrevet 10. april 2018 Du har for mye væske i tror jeg og Jeg bruker bare bittelitt vann, hvis det trengs.
Muskath Skrevet 10. april 2018 #10 Skrevet 10. april 2018 Viktig å la griljermelet stå og svelle i melken en stund før du rører det i kjøttdeigen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå