Gå til innhold

Hva bruker du microbølgeovnen til?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Til å varme mat. Hva ellers?

Anonymkode: 269ef...19b

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Koke havregrøt til frokost. Popcorn. Koke grønnsaker (synes brokkoli blir best i mikroen). Koke fisk til fiskegrateng hvis jeg ikke har ferdigkokte rester. Tine og varme pastasaus (lager flere liter når jeg først er i gang og putter i fryseren i porsjonspakker). Tine iskrem (ingen her i huset har tålmodighet nok til å vente på at isen blir myk nok til å forsyne seg...).

  • Liker 1
Skrevet

Lager havregrynsgrøt til frokost, varmer tacolefser og shell, varmer restemat :)

  • Liker 1
Skrevet

Takk for at så mange tok seg tid til å svare, kjempemessig! 

Favorittbruken så langt, er hun som bruker microen til å få vannkokeren høyt nok til å nå stikkontakten! :fnise:

  • Liker 2
Skrevet
10 hours ago, AnonymBruker said:

Til å varme mat. Hva ellers?

Anonymkode: 269ef...19b

Til å varme drikke.

AnonymBruker
Skrevet
13 timer siden, Ullvott skrev:

Vi bruker mikrobølgeovnen aller mest til opptining av kjøtt, fisk og kylling.

Utenom dette er det oppvarming av små matretter (en middagsrest til kvelds e.l.) og popping av popcorn den blir brukt til. 

Hurtigtining tørker ut kjøttet. Det mister saftigheten, . Kjøtt skal saktetines i kjøleskapet. 

Anonymkode: 64618...6bb

Skrevet

Bruker den til å lage havregrøt nesten hver morgen

Ellers til tining av kjøtt, oppvarming av restemat, lage ostechips og briepuffer, popcorn, smelting av smør og sjokolade ved baking osv

  • Liker 1
Skrevet
På 7.4.2018 den 17.56, GauteS skrev:

Til å koke fisk + grønnsaksblanding i sitronsaft + smør. Ingen smaksstoffer forsvinner i kokevannet.

Dette, og til å varme en resteposjon gryterett eller en pizzabit (pleier lage hjemmelaget pizza).

Fisk kokt i micro er toppers.

  • Liker 1
Skrevet

-Varme middagsrester 

-Lage "in a cup" mat. Søk på YouTube så finner du retter der du har ingredienser som du putter i en kopp for deretter å ha den i mikroen. Jeg gjør mest desserter men også egg som jeg blander med ting og tang og får en søt liten omelett.

-Micropopcorn 

-Smelte smør når jeg skal bake noe.

-Smelte sjokolade,har inne i 30 sek,tar ut og rører om,30 nye sek osv.

- Om jeg skal smelte noe som has oppi en rett,feks ost.

-Skal jeg ovnsbakt grønnsaker,så korter jeg ned tiden de må være i ovnen ved å ha de i mikroen først slik at de blir "kokte".

-Potetmos,har poteter i mikroen til de er møre,smelter smør og har oppi med hvitløk,gressløk og 1 egg,moser det.

 

  • Liker 1
Skrevet

Dette blir å gjenta det andre har sagt, men jeg bruker min til å varme middagsrester (kommer litt an på restene, naturligvis), og poppe popcorn. 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...