Gjest 007_008_007 Skrevet 7. april 2018 #1 Skrevet 7. april 2018 (endret) Jeg pleier vanligvis å bake og lage pizzabunnen hjemme, men i dag hadde jeg ikke ork så jeg kjøpte en ferdiglagd fra Peppes. Disse får man kjøpt hos de fleste dagligvarebutikker. Problemet er at jeg ikke vet hvordan den skal heves. Noe tips? Endret 7. april 2018 av 007_008_007
AnonymBruker Skrevet 7. april 2018 #2 Skrevet 7. april 2018 1 minutt siden, 007_008_007 skrev: Jeg pleier vanligvis å bake og lage pizzabunnen hjemme, men i dag hadde jeg ikke ork så jeg kjøpte en ferdiglagd fra Peppes. Disse får man kjøpt hos de fleste dagligvarebutikker. Problemet er at jeg ikke vet hvordan den skal heves. Noe tips? Om du skulle forslått noe, hva ville det vært? Anonymkode: f5a71...bfd
AnonymBruker Skrevet 7. april 2018 #3 Skrevet 7. april 2018 Den skal ikke heves..... bare fyll den med alt du vil, og stikk den i ovnen.... jeg laga noen sykt gode pizzasnurrer av den deigen for ikke lenge siden, rull ut, fyll, stapp i ovn. Anonymkode: 6c44e...b8d 1
Gjest 007_008_007 Skrevet 7. april 2018 #4 Skrevet 7. april 2018 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Om du skulle forslått noe, hva ville det vært? Anonymkode: f5a71...bfd Har du tips eller ikke?
AnonymBruker Skrevet 7. april 2018 #5 Skrevet 7. april 2018 Akkurat nå, 007_008_007 skrev: Har du tips eller ikke? Joda, men ville bare høre om du hadde noe forslag selv. Om du tenker litt på det, hva syns du virker logisk å gjøre her? Anonymkode: f5a71...bfd
AnonymBruker Skrevet 7. april 2018 #6 Skrevet 7. april 2018 Den skal ikke heves, men kan gjerne ligge i romtemp 30 min før du har på fyll og setter den i ovnen. Anonymkode: 3be33...6fb
Gjest 007_008_007 Skrevet 7. april 2018 #7 Skrevet 7. april 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Joda, men ville bare høre om du hadde noe forslag selv. Om du tenker litt på det, hva syns du virker logisk å gjøre her? Anonymkode: f5a71...bfd Godt forsøk på pedagogikk, men jeg søkte etter tips. Slike tråder florerer det av på KG.
Gjest 007_008_007 Skrevet 7. april 2018 #8 Skrevet 7. april 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Den skal ikke heves, men kan gjerne ligge i romtemp 30 min før du har på fyll og setter den i ovnen. Anonymkode: 3be33...6fb Takk De gangene jeg har brukt ferdiglagde pizzabunner tenderer de ikke å blåse opp som gjærbakst typisk gjør. Hva gjør jeg feil?
AnonymBruker Skrevet 7. april 2018 #9 Skrevet 7. april 2018 8 minutter siden, 007_008_007 skrev: Jeg pleier vanligvis å bake og lage pizzabunnen hjemme, men i dag hadde jeg ikke ork så jeg kjøpte en ferdiglagd fra Peppes. Disse får man kjøpt hos de fleste dagligvarebutikker. Problemet er at jeg ikke vet hvordan den skal heves. Noe tips? Les på pakken! Anonymkode: 6a1b8...502 1
Gjest 007_008_007 Skrevet 7. april 2018 #10 Skrevet 7. april 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Les på pakken! Anonymkode: 6a1b8...502 Kan du ikke bare slutte å kommentere?
AnonymBruker Skrevet 7. april 2018 #11 Skrevet 7. april 2018 Akkurat nå, 007_008_007 skrev: Godt forsøk på pedagogikk, men jeg søkte etter tips. Slike tråder florerer det av på KG. Jada, men jeg er veldig for selvhjelp. Kan hjelpe deg litt på veien ved å liste opp 3 alternativer, så sier du hvem du syns virker mest logisk for deg: 1. Legg pizzabunnen i bagasjerommet på bilen over natten. 2. Åpne pizzabunnen, rull den ut og la den stå i formen i romtemperatur i 30-40 min før du har på fyllet. 3. La hunden leke med deigen et kvarter før utrulling. Har du ikke hund kan du leke med den selv. Hva tror du her:-)? Anonymkode: f5a71...bfd 4
Gjest 007_008_007 Skrevet 7. april 2018 #12 Skrevet 7. april 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Jada, men jeg er veldig for selvhjelp. Kan hjelpe deg litt på veien ved å liste opp 3 alternativer, så sier du hvem du syns virker mest logisk for deg: 1. Legg pizzabunnen i bagasjerommet på bilen over natten. 2. Åpne pizzabunnen, rull den ut og la den stå i formen i romtemperatur i 30-40 min før du har på fyllet. 3. La hunden leke med deigen et kvarter før utrulling. Har du ikke hund kan du leke med den selv. Hva tror du her:-)? Anonymkode: f5a71...bfd Dattera til Hagen.
AnonymBruker Skrevet 7. april 2018 #13 Skrevet 7. april 2018 Akkurat nå, 007_008_007 skrev: Dattera til Hagen. Du er på rett vei:-). Dette kommer du til å klare fint:-). Ha en god dag og lykke til med pizzaen:-)! Anonymkode: f5a71...bfd
Gjest Reputation Skrevet 7. april 2018 #14 Skrevet 7. april 2018 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Den skal ikke heves, men kan gjerne ligge i romtemp 30 min før du har på fyll og setter den i ovnen. Anonymkode: 3be33...6fb Gjør akkurat det samme Deigen heves ikke, så pizzaen blir litt flatere enn hvis man lager den selv. Deigen er helt ok i smak 😊
AnonymBruker Skrevet 7. april 2018 #15 Skrevet 7. april 2018 Det er tynn pizzabunn de selger i butikker som er ferdige. Så de skal ikke heve. Anonymkode: 02d6c...c9b 1
Gjest 007_008_007 Skrevet 7. april 2018 #16 Skrevet 7. april 2018 2 minutter siden, Reputation skrev: Gjør akkurat det samme Deigen heves ikke, så pizzaen blir litt flatere enn hvis man lager den selv. Deigen er helt ok i smak 😊 Det er også min erfaring og jeg trodde at jeg gjorde noe galt, men du bekrefter jo at slike bunner forblir flatere enn deig man lager selv.
applestories Skrevet 7. april 2018 #17 Skrevet 7. april 2018 5 minutter siden, 007_008_007 skrev: Det er også min erfaring og jeg trodde at jeg gjorde noe galt, men du bekrefter jo at slike bunner forblir flatere enn deig man lager selv. Nå er jeg ingen ekspert på gjærbakst, men for meg virker det logisk at noe som ble bakt, rullet sammen og lagt på kjøling for noen uker siden, hever mindre enn noe du knar sammen selv med fersk gjær og lar heve på et varmt kjøkken en time før det går i ovnen. 1
Gjest 007_008_007 Skrevet 7. april 2018 #18 Skrevet 7. april 2018 1 minutt siden, applestories skrev: Nå er jeg ingen ekspert på gjærbakst, men for meg virker det logisk at noe som ble bakt, rullet sammen og lagt på kjøling for noen uker siden, hever mindre enn noe du knar sammen selv med fersk gjær og lar heve på et varmt kjøkken en time før det går i ovnen. Joda, men det er ikke alltid slik at man tenker over slike enkle logiske sammenhenger. Jeg har uansett fått svar på spørsmålene mine.
AnonymBruker Skrevet 7. april 2018 #19 Skrevet 7. april 2018 Min erfaring er at den ferdiglagede bunnen fra Peppes Pizza hever godt. Har også opplevd at den har blåst seg opp (store "bobler", flere cm høy). Det er bare å gjøre som det står på pakningen - det burde ikke være så vanskelig... Anonymkode: 407d2...7ed 2
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2021 #20 Skrevet 29. oktober 2021 On 4/7/2018 at 1:09 PM, AnonymBruker said: Jada, men jeg er veldig for selvhjelp. Kan hjelpe deg litt på veien ved å liste opp 3 alternativer, så sier du hvem du syns virker mest logisk for deg: 1. Legg pizzabunnen i bagasjerommet på bilen over natten. 2. Åpne pizzabunnen, rull den ut og la den stå i formen i romtemperatur i 30-40 min før du har på fyllet. 3. La hunden leke med deigen et kvarter før utrulling. Har du ikke hund kan du leke med den selv. Hva tror du her:-)? Anonymkode: f5a71...bfd Skaff deg en psykolog. Snarest! Anonymkode: 193a6...afa
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå