AnonymBruker Skrevet 7. april 2018 #1 Skrevet 7. april 2018 Hadde svinestek til middag i går. Ble mye sjy fra svinet, noe brukte jeg i sausen og resten satt jeg i kjøleskapet. Lurer derfor på hva denne kan brukes til? Kan den brukes i saus til annen type kjøtt (feks kylling?) da vi skal ha det i morgen. Eller "krasjer det"? Kan alltids fryse om ikke. Anonymkode: 0aa40...271
AnonymBruker Skrevet 7. april 2018 #2 Skrevet 7. april 2018 Det tror jeg går helt fint 👍 Anonymkode: d64de...110
Jerry Lee Skrevet 8. april 2018 #3 Skrevet 8. april 2018 Bare prøv, det går nok bra. Liker du det ikke har du ihvertfall lært deg noe nytt. 😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå