AnonymBruker Skrevet 7. april 2018 #1 Skrevet 7. april 2018 Kjøpte stekeposer på butikken fordi vi har noen frosne kyllinger, er det noen som har erfaring med hel kylling i stekeposen? Hvor mange grader og hvor lenge ca? Anonymkode: 7d2e3...022
AnonymBruker Skrevet 8. april 2018 #2 Skrevet 8. april 2018 https://www.matprat.no/matnyttig/tilberedning/slik-steker-du-hel-kylling/ Blir det samme om du bruker stekepose. Men du er nesten garantert at det blir mer saftig. Anonymkode: f481e...edd 1
AnonymBruker Skrevet 8. april 2018 #3 Skrevet 8. april 2018 På 7.4.2018 den 9.47, AnonymBruker skrev: Kjøpte stekeposer på butikken fordi vi har noen frosne kyllinger, er det noen som har erfaring med hel kylling i stekeposen? Hvor mange grader og hvor lenge ca? Anonymkode: 7d2e3...022 I stekeposer blir fugl helt perfekt. Alternativet er stekeformer med lokk. Jegblegger fugl i ildfast form og trer posen utenpå form og fugl. Da er det enklere når fuglen er ferdig og posennskal fjernes. Viktig at du klipper av litt på et hjørne av stekeposen ellers eksploderer posen i ovnen. Ellers så steker du som vanlig. Bruker også laks og kjøttretter i stekepose for å spare på vasking av ovnen. Anonymkode: 849cc...cd5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå