Gå til innhold

Konfirmasjon, budsjett


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! 

Har konfirmant i år, og prøver å sette opp et budsjett. 

Vi skal ha ca 40 gjester, de fleste voksne. Tenker å ha koldtbord/tapas. Konfirmanten selv vil ha pizzasnurrer.. Men jeg tenker kanskje noe bittelitt fjongere, men fortsatt rimelig😉

Vi har lokale. 

Noen med erfaring og tips? 

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Kan jo ha pizzasnurrer på koldtbordet, jeg hadde pizza som mat i min konfirmasjon, de andre spiste spekemat osv.😊 Og så kan du jo få noen til å bake for deg, familie, venner, naboer f.eks. Kanskje ringe rundt til forskjellige cateringsfirmaer og få prisoverslag?

Anonymkode: 1760d...ec0

Skrevet

Ja, jeg tenker at vi kan ha ei kurv med pizzasnurrer på koldtbordet også🙂 Men jeg lurer på om noen har hatt konfirmasjon m ca like mange gjester, og tapas/koldtbord, og vet hvor mye de brukte på det? Inkl mineralvann og noe vin/øl. Vi lager maten selv, kakene lager svigers og søsken av meg. Blomster plukker vi selv, men må nok kjøpe litt å sette på trappa og ute. 

AnonymBruker
Skrevet

Du kan lage karbonader og steke opp løk, lage italienske kjøttboller minst tre måneder i forveien. Frys og ta opp kvelden før. Gryterett kan også lages lang tid i forveien og fryses. Lager du det tre mnd før blir ikke kostnaden så høy akkurat rundt selve dagen. Mineralvann kan kjøpes på tilbud når som helst og lagres. Planlegger man i god tid og handler deretter blir det mindre tøft økonomisk. 

Anonymkode: 67a17...7c7

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Kjenner en i familien som bestillte pizza og alle bakte hver sin kake. Var ikke mange da. syns det var kult.

Anonymkode: 10b6d...9d1

AnonymBruker
Skrevet
21 timer siden, Hildamaria skrev:

Ja, jeg tenker at vi kan ha ei kurv med pizzasnurrer på koldtbordet også🙂 Men jeg lurer på om noen har hatt konfirmasjon m ca like mange gjester, og tapas/koldtbord, og vet hvor mye de brukte på det? Inkl mineralvann og noe vin/øl. Vi lager maten selv, kakene lager svigers og søsken av meg. Blomster plukker vi selv, men må nok kjøpe litt å sette på trappa og ute. 

Vin og øl i konfirmasjon? Det har jeg aldri hørt om...

Anonymkode: fae58...1f0

  • Liker 1
Skrevet

Vi betaler litt over 8000 for koldtbord pluss, til 30 gjester. Da er det med noen ekstra retter sjømat o.l enn det tradisjonelle koldtbordet. Tenkte å lage en varmrett selv,   kanskje finnebiff i tillegg med kjøtt fra grensen. Ble så dyrt med varmrett fra catering, de skulle ha kuvertpris på denne. 

Skrevet
14 timer siden, AnonymBruker skrev:

Du kan lage karbonader og steke opp løk, lage italienske kjøttboller minst tre måneder i forveien. Frys og ta opp kvelden før. Gryterett kan også lages lang tid i forveien og fryses. Lager du det tre mnd før blir ikke kostnaden så høy akkurat rundt selve dagen. Mineralvann kan kjøpes på tilbud når som helst og lagres. Planlegger man i god tid og handler deretter blir det mindre tøft økonomisk. 

Anonymkode: 67a17...7c7

Lure tips! 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...