AnonymBruker Skrevet 2. april 2018 #1 Skrevet 2. april 2018 Har funnet en oppskrift på scones: kan jeg bruke skumma kulturmelk istedenfor kesam? 🤔🤔 Anonymkode: d6ad4...015
AnonymBruker Skrevet 3. april 2018 #2 Skrevet 3. april 2018 Sikkert for sent nå, men du kan fint bruke skummet kulturmelk i stedet. Anonymkode: 1c4d8...312
AnonymBruker Skrevet 3. april 2018 #3 Skrevet 3. april 2018 Nei, kesam som er en ferskost og syrnet melk har helt ulike bakeegenskaper. Det kommer an på oppskriften, men jeg har byttet ut motsatt vei og endt opp med veldig dårlig resultat. Anonymkode: d967e...c43
AnonymBruker Skrevet 3. april 2018 #4 Skrevet 3. april 2018 8 timer siden, AnonymBruker skrev: Nei, kesam som er en ferskost og syrnet melk har helt ulike bakeegenskaper. Det kommer an på oppskriften, men jeg har byttet ut motsatt vei og endt opp med veldig dårlig resultat. Anonymkode: d967e...c43 Scones er vel ganske bankers uansett? Så lenge konsistensen på deigen blir bra blir vel sluttresultatet oftest det også. I dette tilfellet hadde jeg ikke bekymret meg. Anonymkode: 07a1c...b96
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå