Gå til innhold

Skummet kulturmelk istedenfor kesam?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har funnet en oppskrift på scones: kan jeg bruke skumma kulturmelk istedenfor kesam? 🤔🤔

Anonymkode: d6ad4...015

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Sikkert for sent nå, men du kan fint bruke skummet kulturmelk i stedet. 

Anonymkode: 1c4d8...312

AnonymBruker
Skrevet

Nei, kesam som er en ferskost og syrnet melk har helt ulike bakeegenskaper. Det kommer an på oppskriften, men jeg har byttet ut motsatt vei og endt opp med veldig dårlig resultat.

Anonymkode: d967e...c43

AnonymBruker
Skrevet
8 timer siden, AnonymBruker skrev:

Nei, kesam som er en ferskost og syrnet melk har helt ulike bakeegenskaper. Det kommer an på oppskriften, men jeg har byttet ut motsatt vei og endt opp med veldig dårlig resultat.

Anonymkode: d967e...c43

Scones er vel ganske bankers uansett? Så lenge konsistensen på deigen blir bra blir vel sluttresultatet oftest det også. I dette tilfellet hadde jeg ikke bekymret meg. 

Anonymkode: 07a1c...b96

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...