labine Skrevet 2. april 2018 #1 Skrevet 2. april 2018 Et stykk teit spørsmål. Når vi har for eksempel gulrøtter til middag og det blir igjen litt rester som ikke blir kokt (for eksempel tuppen), kan jeg fryse det ned i en boks til jeg har sånn cirka nok til å lage kraft av for så å ta det opp og koke kraft?
saltvann Skrevet 2. april 2018 #2 Skrevet 2. april 2018 Det kan du! Noen vil kanskje si at du kan fryse ned skallet og, men det har jo blitt sprøytet, så det ville jeg nok ha kastet..
AnonymBruker Skrevet 2. april 2018 #3 Skrevet 2. april 2018 supert! Da skal jeg ordne plass i frysedelen på kjøleskapet i løpet av dagen og finne fram en boks så det er klart Anonymkode: d1289...7ee
AnonymBruker Skrevet 2. april 2018 #4 Skrevet 2. april 2018 10 minutter siden, labine skrev: Et stykk teit spørsmål. Når vi har for eksempel gulrøtter til middag og det blir igjen litt rester som ikke blir kokt (for eksempel tuppen), kan jeg fryse det ned i en boks til jeg har sånn cirka nok til å lage kraft av for så å ta det opp og koke kraft? Det ville jeg aldri gjort. Frosne gulrøtter og andre rotgrønnsaker blir ekle etter frysing. Skal du ha grønnsakskraft så siler du fra kokevannet på poteter og gulrøtter, setter det kaldt og fryser heller ned kokekraften. Anonymkode: e12db...f60
Brunhilde Skrevet 2. april 2018 #5 Skrevet 2. april 2018 17 minutter siden, saltvann said: Det kan du! Noen vil kanskje si at du kan fryse ned skallet og, men det har jo blitt sprøytet, så det ville jeg nok ha kastet.. Hvordan klarer de å sprøyte gulrøttene? 2
T-Rex Skrevet 2. april 2018 #6 Skrevet 2. april 2018 4 minutter siden, Brunhilde said: Hvordan klarer de å sprøyte gulrøttene? De kunne jo i teorien sprøytes etter høsting og vasking, men jeg har aldri hørt om at det blir gjort.
HanneMarie Skrevet 12. april 2018 #8 Skrevet 12. april 2018 Hvis du skal lage grønnsakkraft har denne siden en oppskrift om grønnsakssuppe som passer ypperlig til kraft også!
AnonymBruker Skrevet 12. april 2018 #9 Skrevet 12. april 2018 På 2.4.2018 den 12.41, AnonymBruker skrev: Det ville jeg aldri gjort. Frosne gulrøtter og andre rotgrønnsaker blir ekle etter frysing. Skal du ha grønnsakskraft så siler du fra kokevannet på poteter og gulrøtter, setter det kaldt og fryser heller ned kokekraften. Anonymkode: e12db...f60 Tull, potetvann er ikke egnet som kraft, og bare kokevann fra gulrøtter blir veldig tamt. Du må ha selleri/løk/purre/urter i tillegg for å få god grønnsakskraft. Og det spiller jo ingen rolle at grønnsakene får "ekkel" konsistens etter frysing når de skal brukes til kraft, de skal jo ikke spises. Anonymkode: 19583...fca 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå