Gå til innhold

gryte av svin


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Strimlet svinefilèt surres godt i margarin med litt salt og sitrinpepper. Kutt løk, hvitløk, paprika, gulrot og hodekål i lange tynne strimler og surr sammen. Kok opp nudler. Bland alt sammen og ha i alt krydderet som fulgte med nudlene. Serveres med litt soyasaus.

Eter meg skakk....... :wink:

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/118130-gryte-av-svin/#findComment-1831177
Del på andre sider

Stek biter av svinekjøtt, champignon og paprika. Bruk en pose champignon og kantarellsaus som du koker opp som anvist. Hell over kjøttblandingen som også har fått kraft som blir en del av sausen. Tilsett fløte og mer krydder. Kjempegodt!

(Varianten over her hørtes mye sunnere ut da, skal prøve det!)

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/118130-gryte-av-svin/#findComment-1831406
Del på andre sider

Onsdagsgryte (4 pers.)

500-600 g svinekjøtt i strimler

3 ss Dijon-sennep

ca 10 småløk

1 stor purre

2 vårløk

100 g champignon i skiver

3 ss god kraft/buljong

2 ts soyasaus

2 dl hvitvin eller eplenektar

1 dl vann

pepper

cherrytomater

Salte og pepre kjøttet og stek det i smør tilsatt sennep. Ta ut. Skjær purre og vårløk i skiver og fres dette og soppskiver i smør. Tilsett kjøttet, kraft, soyasaus, vin og vann. Legg på lokk og la småkoke 20-30 minutter. Rør av og til. Krydre med pepper. Tilsett småløk og cherrytomater i båter. Bland lett sammen og server med god potetmos.

Jamaicapanne (4 porsj.)

600 g svinekjøtt

1 squash

1 løk

1 paprika

1 liten boks ananas med lake

1 ts paprikapulver

½ ts salt

2 ss kokosmasse

Skjær squash i skiver, løk og paprika i terninger. Del kjøttet i strimler og stek dem raskt i smør. Ta kjøttet opp og hold varmt. Fres grønnsakene i pannen et par minutter. Tilsett kjøtt og ananas med lake. Dryss over krydder, legg på lokk og la trekke noen minutter. Kokosmassen tilsettes rett før servering.

Hjertegod gryte (6 pers.)

900 g svinefilet

3 ss olivenolje

1,5 dl rødvin

2,5 ss soyasaus

salt/sitronpepper

1 stor purre i ringer

15 småløk

2 hvitløksbåter i tynne skiver

2 paprika i strimler

3 gulrøtter i tynne skiver

¾ pakke fryste grønne erter

1,5 dl rødvin

4 dl fløte

1-2 ss lys kraft

150 g revet ost

Skjær kjøttet i tynne skiver. Bland sammen olje, vin, soyasaus, salt og pepper og la kjøttet marinere i blandingen i minst 2 timer. Stek purre, småløk og hvitløk i skiver i smør uten at det blir brunt. Legg over i en gryte. Stek paprika og gulrotskiver noen minutter. Krydre med salt og pepper, og over i gryten. Sil marinaden fra kjøttet og hell den i gryten. Brun kjøttet noen minutter og legg det også i gryten. Visp ut av pannen med vin og hell i gryten. Rør inn fløte, kraft og ost. La koke over svak varme 15-20 minutter.

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/118130-gryte-av-svin/#findComment-1831551
Del på andre sider

Strimlet svinefilèt surres godt i margarin med litt salt og sitrinpepper. Kutt løk, hvitløk, paprika, gulrot og hodekål i lange tynne strimler og surr sammen. Kok opp nudler. Bland alt sammen og ha i alt krydderet som fulgte med nudlene. Serveres med litt soyasaus.

Eter meg skakk....... :wink:

Mener såklart sitronpepper........ :ler:

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/118130-gryte-av-svin/#findComment-1831781
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...