rutti Skrevet 18. februar 2005 #1 Skrevet 18. februar 2005 hva bruker dere squash til da??? Har brukt den litt til wok jeg
ashera Skrevet 18. februar 2005 #2 Skrevet 18. februar 2005 Som tilbehør til grillet fisk f.eks. Smørdamper squash med sitronsaft og tilsetter friske urter som dill eller timian.
Arkana Skrevet 18. februar 2005 #3 Skrevet 18. februar 2005 * Bruker den som en grønnsak til andre retter (f.eks. squashskiver stekt med gulrot og purre, revet sitronskall og hvitløk). * Delt i to, skraper ut innholdet og fyller med noe snadder, stekes i ovnen. * Gryteretter * Dip (forskjellige grønnsaker bakes i ovnen og kjøres glatt i hurtigmikser) * Gratenger/ovnsretter * På grillspyd om sommeren * Revne i vegetarkarbonader * I kaker (jepp, squashkake er faktisk godt!)
Gjest Anonymous Skrevet 19. februar 2005 #4 Skrevet 19. februar 2005 Squash bruker jeg : -pastasauser -wok -og til å lage fylte squash. Fyll med kjøttdeig/tomatsaus/løk og dryss over gulost. Stekes i ovnen,
Gjest Lompa Skrevet 19. februar 2005 #5 Skrevet 19. februar 2005 Skjær den i ca 1 cm tykke skiver og stek den i litt olivenolje. (Grilles om sommeren) server med tzatsiki til. NAMMMMMMM......!
Gjest piaf Skrevet 19. februar 2005 #6 Skrevet 19. februar 2005 Squash er også et must i ratatouille, dvs. fransk grønnsakrøre med bl.a. tomat, aubergine, hvitløk, paprika og provencekrydder. Passer godt til lam.
glaciera Skrevet 20. februar 2005 #7 Skrevet 20. februar 2005 Skjærer den i middels tykke skiver og "svir dem" på begge sider i grillpanne. Legger utover på et fat og presser over litt frisk sitron og god olivenolje, Maldonsalt og nymalt pepper. Dette spiser jeg enten som grønnsak ved siden av middag, eller på en deilig sandwich med litt fetaost på toppen.
Gjest Anonymous Skrevet 20. februar 2005 #8 Skrevet 20. februar 2005 Kjøleskap-rydding: Skjær opp litt skinke, bacon eller pølse, litt løk, squash og det du ellers finner i kjøleskapet. Fres det på en stekepanne. Rør sammen egg og litt vann eller melk og hell over. Strø ost over og la det stå på svak varme til osten er smeltet. Nytes med en skive brød smurt med most avocado.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå