Sizz- Skrevet 24. mars 2018 #1 Skrevet 24. mars 2018 Jeg fulgte en oppskrift på iskake på nettet, og der stod det at man skulle lage eggedosis av eggeplomme og sukker...det gjorde ikke jeg, men brukte hele egget. Altså både plommen og hviten :-o fordi jeg har alltid lagt eggedosis på den måten... Er kaken ødelagt? Er redd den ikke vil stivne i fryseren eller at noe går helt galt;-/ har aldri lagd iskake før. Noen som vet??
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #2 Skrevet 24. mars 2018 Den er nok ikke ødelagt, den vil stivne og oppføre seg relativt normalt. Den vil kanskje ikke bli så utpreget i smaken, i og med at du har spedd på med eggehvite, den blir mindre søt. Fort gjort å gjøre feil. Anonymkode: 05906...5b6 1
Belima Skrevet 24. mars 2018 #3 Skrevet 24. mars 2018 Skulle eggehviten stivpiskes etterpå og så blandes med resten? Hvis ja, så blir ikke kaka som den skal.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå