Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg fulgte en oppskrift på iskake på nettet, og der stod det at man skulle lage eggedosis av eggeplomme og sukker...det gjorde ikke jeg, men brukte hele egget. Altså både plommen og hviten :-o  fordi jeg har alltid lagt eggedosis på den måten...

Er kaken ødelagt? Er redd den ikke vil stivne i fryseren eller at noe går helt galt;-/ har aldri lagd iskake før. Noen som vet?? 

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Den er nok ikke ødelagt, den vil stivne og oppføre seg relativt normalt. Den vil kanskje ikke bli så utpreget i smaken, i og med at du har spedd på med eggehvite, den blir mindre søt. Fort gjort å gjøre feil. :)

Anonymkode: 05906...5b6

  • Liker 1
Skrevet

Skulle eggehviten stivpiskes etterpå og så blandes med resten? Hvis ja, så blir ikke kaka som den skal.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...