AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #1 Skrevet 24. mars 2018 Har gjort dette med havregryn, div frø og nøtter, og tørket frukt. Kan jeg og bruke små biter av ryvita? Hva bruker du for å få det til å klumpe seg? Egg? Anonymkode: 2ed27...390
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #5 Skrevet 24. mars 2018 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Egg i muesli? 🤢 Anonymkode: f45d9...c48 Altså stivpisket eggehvite som man blander inn i blandingen før steking fir st det skal bli krunchy. Anonymkode: 2ed27...390
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #6 Skrevet 24. mars 2018 1 time siden, AnonymBruker skrev: Altså stivpisket eggehvite som man blander inn i blandingen før steking fir st det skal bli krunchy. Anonymkode: 2ed27...390 Jeeeeezz skal du lage granola eller en utrolig vond pavlova. For at blandingen skal holde litt sammen bruker de fleste litt olje, og honning eller sirup blandet sammen. Anonymkode: 3ea47...2da 1
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #7 Skrevet 24. mars 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Jeeeeezz skal du lage granola eller en utrolig vond pavlova. For at blandingen skal holde litt sammen bruker de fleste litt olje, og honning eller sirup blandet sammen. Anonymkode: 3ea47...2da Hahahaha ja tror den komboen blir jævlig. Eggete frokostblanding Anonymkode: 1c99a...284
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #8 Skrevet 24. mars 2018 Kokosolje passer perfekt som bindemiddel Anonymkode: 5ed3d...9ef
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå