AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #21 Skrevet 24. mars 2018 14 minutter siden, AnonymBruker skrev: De fleste kjøleskap skal ikke stå i rom med under 16 grader, da svinger temperaturen veldig og fryseren holder en høyere temperatur enn anbefalt. Anonymkode: c6bbf...9a7 Dette er tullete. De fleste kjøkken i boliger i dag er i kombinasjon med en åpen stue kjøkkenløsning. Anbefalt inne temperatur i oppholdsrom fra fhi.no er 20 - 22 grader C. Blir temperaturen ned mot 12 grader er de fleste nyere kjøleskap laget slik at de slutter å virke, faktisk, noe som står i veilederen til kjøleskapene. Og skjeggkre trives når det er varmere enn 22 grader så de som vil ^dyrke^ dem bør tenke seg om. Og til kyllingen til ts, jeg hadde ikke spist den. Anonymkode: ff2bf...a90 3
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #22 Skrevet 24. mars 2018 Kyllingene kastes. Kom på at en av min mors venninner er kokk så spurte henne og hun sa kaste. Så da blir det noe annet til lunsj i dag TS Anonymkode: 5e6ef...18c 1
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #23 Skrevet 24. mars 2018 25 minutter siden, AnonymBruker skrev: Dette er tullete. De fleste kjøkken i boliger i dag er i kombinasjon med en åpen stue kjøkkenløsning. Anbefalt inne temperatur i oppholdsrom fra fhi.no er 20 - 22 grader C. Blir temperaturen ned mot 12 grader er de fleste nyere kjøleskap laget slik at de slutter å virke, faktisk, noe som står i veilederen til kjøleskapene. Og skjeggkre trives når det er varmere enn 22 grader så de som vil ^dyrke^ dem bør tenke seg om. Og til kyllingen til ts, jeg hadde ikke spist den. Anonymkode: ff2bf...a90 Hva i det du skriver her er det som motsier innlegget du sa var så tullete? Anonymkode: a5f23...bb6
Jerry Lee Skrevet 24. mars 2018 #24 Skrevet 24. mars 2018 27 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kyllingene kastes. Kom på at en av min mors venninner er kokk så spurte henne og hun sa kaste. Så da blir det noe annet til lunsj i dag TS Anonymkode: 5e6ef...18c Vondt å kaste god mat...men med kylling er det muligens tryggest. ☺ Jeg hadde brukt de om det var kun til meg. Men man sjanser ikke på å gjøre andre dårlige. 1
Apocrisiary Skrevet 11. september 2018 #25 Skrevet 11. september 2018 (endret) Reglene for resturanter er 2 timer i romtemperatur for kylling. Men de har en ganske grei sikkerhetsmargin, men jeg ville ikke hatt det lengre enn 4-5 timer, MAKS i romtemp. Ja, når du steker og tilbereder kyllingen så dreper du bakteriene, samme gjør magesyren din, vell de aller fleste ihvertfall. Men det er ikke selve bakteriene du blir dårlig av, men avfall stoffene de produsere. Disse blir ikke destruert av varme, magesyre etc. Endret 11. september 2018 av Apocrisiary 1
AnonymBruker Skrevet 12. september 2018 #26 Skrevet 12. september 2018 Går nok helt fint, ta vare på beina og lag en deilig nuddel/kjøttsuppe dagen derpå. Anonymkode: 5d3f6...081
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå