AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #21 Skrevet 24. mars 2018 Lsngt bedre enn de forferdelige lammerettene. Kjør på! Anonymkode: b435a...aab 4
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #22 Skrevet 24. mars 2018 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Hverdagsmat for min del. Tenker mitt når det blir servert som «fin» mat enten i selskap eller bryllup etc. Anonymkode: a4152...e24 Ja...du er vel kun fornøyd med hummer og russisk belugakaviar... Anonymkode: 93233...88a 4
Mkigjen Skrevet 24. mars 2018 #23 Skrevet 24. mars 2018 1 hour ago, AnonymBruker said: Men det er jo poteter, gullerøtter. Seleri osv som man slipper å kutte selv, er det så stor forskjell på å kutte grønnsaker selv? Prøv og du får svar.. 1
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #24 Skrevet 24. mars 2018 Vi har ikke så sterke mattradisjoner i påsken, og siden jeg ikke forbinder lapskaus med verken festmat eller «lørdagsmat», ville jeg nok blitt litt overrasket over å få det. Så lenge det smaker godt er det helt greit for meg, men for at lapskaus skal smake godt må den være tilberedt av ferske råvarer. Anonymkode: e991c...09b 2
Jerry Lee Skrevet 24. mars 2018 #25 Skrevet 24. mars 2018 1 time siden, AnonymBruker skrev: Jeg har ikke prøvd lapskausblanding selv, men vil tro det har litt å si om grønnsakene har vært fryst før tilberedning eller ikke. Anonymkode: 7e422...6f1 Egentlig ikke. Men for min egen del betyr lagd fra bunnen med friske og ferske råvarer at man legger litt mer sjel og omtanke for gjester i tilberedningen. Hørtes det teit ut...? Ingen ting galt med frosne grønnsaker, egentlig. 2
Gjest making.a.mess Skrevet 24. mars 2018 #26 Skrevet 24. mars 2018 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Hva tenker dere om å servere lapskaus på påskeaften? Anonymkode: b3cf3...34c Da hadde jeg blitt skuffet ... Lapskaus er godt det og absolutt gjestemat, men påske er litt lam da. Påskeaften liker jeg lammelår med masse hvitløk og rosmarin, saus, fløtepoteter og grønnsaker..
Nappetass1 Skrevet 24. mars 2018 #27 Skrevet 24. mars 2018 Litt stusselig kanskje? Til hverdags har jeg ikke noe imot lapskaus altså, men ja. Ville ikke invitert gjester på dette uansett, påskeaften eller ei. 1
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #28 Skrevet 24. mars 2018 Jeg kunne gjerne tenkt meg å spise lapskaus på påskeaften. Nå skal vi til utlandet i påsken, men kanskje jeg tar med meg en boks med lapskaus eller to, det er vel innafor når man er på ferie og ikke har ordentlig kjøkken Anonymkode: 1741f...344 2
Mkigjen Skrevet 24. mars 2018 #29 Skrevet 24. mars 2018 Tipp topp med hjemmelaget lapskaus på påskeaften 3
Gjest making.a.mess Skrevet 24. mars 2018 #30 Skrevet 24. mars 2018 God Mat , påskeegg , lange frokoster, litt gjester og fridager er det som for mange er å feire påske. Det religiøse tullet styrer hvertfall vi utenom.
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #31 Skrevet 24. mars 2018 21 minutter siden, Mkigjen skrev: Prøv og du får svar.. Den lapskausen jeg lager med fryst grønnsaksblanding får mye skryt, men ok, da må jeg nesten teste det en dag jeg har god tid, nå ble jeg veldig nysgjerrig. Anonymkode: ef205...ba4 1
Mkigjen Skrevet 24. mars 2018 #32 Skrevet 24. mars 2018 2 minutter siden, AnonymBruker said: Den lapskausen jeg lager med fryst grønnsaksblanding får mye skryt, men ok, da må jeg nesten teste det en dag jeg har god tid, nå ble jeg veldig nysgjerrig. OG lag kraften selv, med kraftben :-) 1
Muskath Skrevet 24. mars 2018 #33 Skrevet 24. mars 2018 3 hours ago, AnonymBruker said: Tid? Tenker du på høyryggen? Ellers finnes jo lapskausblanding... Anonymkode: ef205...ba4 Jeg syns ikke det smaker like godt med den frosne blandingen som grønnsaker kuttet opp selv, så det tar tid for meg når jeg lager lapskaus. Men det går jo an å bruke da. 1
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #34 Skrevet 24. mars 2018 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Å lage lapskaus fra bunnen av er tidkrevende, og ikke akkurat noe jeg hadde hatt tid til i hverdagen i alle fall.... Ferdig lapskausblanding eller bokse-lapskaus er noe helt annet, og kan ikke sammenlignes med "the real thing" Anonymkode: 6455a...ea3 Lapskaus (punktum) er kjedelig hverdagsmat. Samme for meg om den kommer fra boks eller er hjemmelaget. Anonymkode: a4152...e24
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #35 Skrevet 24. mars 2018 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Hva tenker dere om å servere lapskaus på påskeaften? Anonymkode: b3cf3...34c Jeg mener at hvis det et et selskap så ville jeg ikke bare servert det men hvis det er den nærmere familien så kan det være god mat det. Man må ikke ha lammelår. Lammelår er oppskrytt. Anonymkode: de609...b45 1
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #36 Skrevet 24. mars 2018 8 minutter siden, Mkigjen skrev: OG lag kraften selv, med kraftben :-) Det gjør jeg, alltid er bare grønnsakene jeg ikke har skjært opp selv Anonymkode: ef205...ba4 2
Jerry Lee Skrevet 24. mars 2018 #37 Skrevet 24. mars 2018 (endret) 54 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg kunne gjerne tenkt meg å spise lapskaus på påskeaften. Nå skal vi til utlandet i påsken, men kanskje jeg tar med meg en boks med lapskaus eller to, det er vel innafor når man er på ferie og ikke har ordentlig kjøkken Anonymkode: 1741f...344 Ehøm...alt du trenger er en varmekilde...elektrisk, gass, vedovn, åpent bål. Og en schwær gryte du koker godsakene i. ☺ PS : ute på åpent bål er fantastisk i seg sjæl. Og mat smaker alltid bedre ute. 😀 Endret 24. mars 2018 av Jerry Lee
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #38 Skrevet 24. mars 2018 På påskeaften er det tradisjon med lammestek der det er skåret lommer i kjøttet fylt med hvitløk og frisk rosmarin, rødvinsskysaus, fløtepoteter, grønnsaker og vingele. Hadde jeg satt lapskaus på bordet hadde det blitt ramaskrik. Og før noen aser seg opp, lapskaus er god mat det - med IKKE på påskeaften. Anonymkode: 9c467...59f 1
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #39 Skrevet 24. mars 2018 Påskeaften er vanlig lørdag hos oss, og vi har gjerne lapskaus på en lørdag hvis vi har rester av kjøtt og pølser. Lammelår, lammestek o.l er søndagsmiddag 1. påskedag. Anonymkode: 5af3b...26a 2
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #40 Skrevet 24. mars 2018 Vi har aldri hatt noe særlig med lam i påsken, få i familien som liker det og vi foretrekker mat som alle spiser. Kunne godt hatt hjemmelaget lapskaus påskeaften, vi feirer mer langfredag og 1.påskedag. Påskeaften blir mer som en hverdag, de fleste butikker er åpne den dagen også. Anonymkode: d7929...7db 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå