AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #1 Skrevet 24. mars 2018 Hva tenker dere om å servere lapskaus på påskeaften? Anonymkode: b3cf3...34c
Muskath Skrevet 24. mars 2018 #2 Skrevet 24. mars 2018 Klart du kan! Lapskaus er godt og tar tid å lage. Men er veldig praktisk å servere. 8
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #3 Skrevet 24. mars 2018 Hadde ikke likt det. Det er hverdagsmat. På påskeaften skal det være noe ekstra. Kunne gått til lunsj. Anonymkode: aa1f0...d28 3
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #4 Skrevet 24. mars 2018 Klart du kan, hjemmelaget lapskaus er kjempegodt hvis du vil ha en påskevri på den kan du bruke lammekjøtt. jeg bruker ofte fårikål-kjøtt når jeg lager den. Billig og gir mye smak. Anonymkode: 6455a...ea3 6
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #6 Skrevet 24. mars 2018 Jeg liker faktisk hjemmelaget lapskaus bedre enn lammelår, så hadde ikke vært meg i mot. Anonymkode: ec01b...095 4
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #7 Skrevet 24. mars 2018 Hverdagsmat for min del. Tenker mitt når det blir servert som «fin» mat enten i selskap eller bryllup etc. Anonymkode: a4152...e24 1
Gjest Catalina Culès Skrevet 24. mars 2018 #9 Skrevet 24. mars 2018 For min del hadde jeg blitt glad for jeg liker ikke lam.
Gjest chisandra Skrevet 24. mars 2018 #10 Skrevet 24. mars 2018 18 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hva tenker dere om å servere lapskaus på påskeaften? Anonymkode: b3cf3...34c Kun hvis du inviterer oss
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #11 Skrevet 24. mars 2018 14 minutter siden, Muskath skrev: Klart du kan! Lapskaus er godt og tar tid å lage. Men er veldig praktisk å servere. Tid? Tenker du på høyryggen? Ellers finnes jo lapskausblanding... Anonymkode: ef205...ba4
melatonin Skrevet 24. mars 2018 #12 Skrevet 24. mars 2018 Ja, takk. Adresse? Og når skal jeg komme? 3
Gjest Bøff Eløff Skrevet 24. mars 2018 #13 Skrevet 24. mars 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tid? Tenker du på høyryggen? Ellers finnes jo lapskausblanding... Anonymkode: ef205...ba4 Lapskausblanding er ikke innenfor på en høytidsdag. Da lager man maten fra bunnen av.
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #14 Skrevet 24. mars 2018 Klart du kan ha lapskaus, det er jo kjempegodt. Hvorfor skulle du ikke kunne ha det? Man tar da det man har lyst på selv. Anonymkode: 90a57...8db 3
solmåneogstjerner Skrevet 24. mars 2018 #15 Skrevet 24. mars 2018 Mer enn bra nok! Pleier forsåvidt ikke å 'feire' påskeaften. Serverer det jeg vil: lapskaus, taco eller pizza. Samme det. Men fint at det er noe godt, det er jo lørdag og ferie 😊 5
Sirah Skrevet 24. mars 2018 #16 Skrevet 24. mars 2018 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tid? Tenker du på høyryggen? Ellers finnes jo lapskausblanding... Anonymkode: ef205...ba4 Skal man først servere lapskaus så lager man den selv. De blandingene smaker møkk. 1
Gjest O.G. Skrevet 24. mars 2018 #17 Skrevet 24. mars 2018 30 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hva tenker dere om å servere lapskaus på påskeaften? Anonymkode: b3cf3...34c Du gjør nå som du vil.
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #18 Skrevet 24. mars 2018 13 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hverdagsmat for min del. Tenker mitt når det blir servert som «fin» mat enten i selskap eller bryllup etc. Anonymkode: a4152...e24 Å lage lapskaus fra bunnen av er tidkrevende, og ikke akkurat noe jeg hadde hatt tid til i hverdagen i alle fall.... Ferdig lapskausblanding eller bokse-lapskaus er noe helt annet, og kan ikke sammenlignes med "the real thing" Anonymkode: 6455a...ea3 11
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #19 Skrevet 24. mars 2018 54 minutter siden, Sirah skrev: Skal man først servere lapskaus så lager man den selv. De blandingene smaker møkk. Men det er jo poteter, gullerøtter. Seleri osv som man slipper å kutte selv, er det så stor forskjell på å kutte grønnsaker selv? Anonymkode: ef205...ba4 1
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2018 #20 Skrevet 24. mars 2018 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men det er jo poteter, gullerøtter. Seleri osv som man slipper å kutte selv, er det så stor forskjell på å kutte grønnsaker selv? Anonymkode: ef205...ba4 Jeg har ikke prøvd lapskausblanding selv, men vil tro det har litt å si om grønnsakene har vært fryst før tilberedning eller ikke. Anonymkode: 7e422...6f1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå