Arwen Skrevet 17. februar 2005 #1 Skrevet 17. februar 2005 Skal servere indrefilet av okse på lørdag og vil gjøre noe nytt med tilbehøret. Noen tips?
Plym Skrevet 17. februar 2005 #2 Skrevet 17. februar 2005 Godt og enkelt til alt slags kjøtt: Bak potetbåter, rotfrukter, søtpoteter, løkbåter, hele sjampinjonger i ovnen med ølje, urter, slat og pepper. Når det skal serveres blander du inn godt med ruccolasalat. Det passer godt med en rødvinssjy til. Når du har brunet indrefileten koker du ut pannen med rødvin, litt sukker, kraft og gjerne litt finhakket løk og et laurbærblad. Kok til det får en konsentrert smak. Du kan ha i litt smør til slutt, og eventuelt jevne med bittelitt maizena hvis du vil ha den litt tykkere. Det er også godt å bruke balsamico istedenfor rødvin. Da må du øke sukkermengden.
Ling Skrevet 17. februar 2005 #3 Skrevet 17. februar 2005 Prøv å trekke oksefileten i sterk buljong - det blir godt! Tilbehør: Auberginepuree, helstekt hvitløk, balsamico/portvinssirup og hjemmelaget basilikumspesto. Hvis du føler du trenger poteter, er det godt med røsti eller bakte mandelpoteter. Har laget det selv - kjempegodt og litt anderledes! Lykke til!
Gjest Anonymous Skrevet 17. februar 2005 #4 Skrevet 17. februar 2005 Damp brokkolig, hell av vann og ha opp i fløte og en dæsj creme fraiche. Ekstra godt blir det om du pøser på med knust hvitløk i tillegg!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå