AnonymBruker Skrevet 18. mars 2018 #1 Del Skrevet 18. mars 2018 1 Hva mener du? Skal osten på pizzaen være under eller oppå? 2 revet, ost eller ostehøvelskiver på pizza, gratenger o.l (dersom man bruker ost som kan høvles) 3 norwegiaost på pizza? Eller hvilken ost? Anonymkode: 133e9...58e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2018 #2 Del Skrevet 18. mars 2018 1. Under de fleste andre ingrediensene. Over deigen. 2. Revet ost, ev fersk mozzarella i skiver. 3. Ikke så glad i bare vanlig gul/hvitost. Liker mozzarella og cheddar. Anonymkode: 39fd6...e32 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
The Kavorka Skrevet 18. mars 2018 #3 Del Skrevet 18. mars 2018 (endret) 1. Jeg har osten oppå sausen, men under toppingen. Tradisjonell norsk "lørdagspizza" har nok osten på toppen og det kan være godt det også, men jeg har mer sans for italiensk type pizza. 2. Det kommer an på, men river den som regel. Men kommer som sagt an på hva slags type ost jeg bruker. Mozzarella river jeg bare opp i biter, mens gouda o.l. faste oster river jeg. Men jeg har jo brukt ostehøvel noen ganger også. 3. Ja, Norvegia fungerer greit, syns jeg. Ofte må man bare ta det man har i kjøleskapet. Pleier som regel å bruke mozzarella og tysk gouda. Blå- eller grønnmuggost er også godt. Jeg er ikke så glad i muggost på brødskiva, men bruker det ofte som smelteost. Endret 18. mars 2018 av The Kavorka 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
H80 Skrevet 18. mars 2018 #4 Del Skrevet 18. mars 2018 Først kommer deigen. Så kommer tomatsaus og deretter ost. Det heter Norvegia, ikke Norwegia. Jeg ville brukt en annen ost, som for eksempel Jarlsberg, Emmentaler, Gouda, Comte eller...hva som helst annet enn Norvegia. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2018 #5 Del Skrevet 18. mars 2018 1 minutt siden, H80 skrev: Først kommer deigen. Så kommer tomatsaus og deretter ost. Det heter Norvegia, ikke Norwegia. Jeg ville brukt en annen ost, som for eksempel Jarlsberg, Emmentaler, Gouda, Comte eller...hva som helst annet enn Norvegia. Beklager så meget for den store stygge tabben. Du kunne vel svart litt mer systematisk? 1, 2 og 3? Hvis vi skal pirke. Burde selvfølgelig presisert at jeg mener om osten skal under fyllet eller ikke. Regner med de fleste skjønner at jeg ikke mener under deigen. Anonymkode: 133e9...58e 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
abc123detvardet Skrevet 18. mars 2018 #6 Del Skrevet 18. mars 2018 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Beklager så meget for den store stygge tabben. Du kunne vel svart litt mer systematisk? 1, 2 og 3? Hvis vi skal pirke. Burde selvfølgelig presisert at jeg mener om osten skal under fyllet eller ikke. Regner med de fleste skjønner at jeg ikke mener under deigen. Anonymkode: 133e9...58e Det heter nummerert liste for å være enda mer pirkete. Burde vel være unødvendig å lage en nummerert liste for tre linjer... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2018 #7 Del Skrevet 18. mars 2018 1 minutt siden, abc123detvardet skrev: Det heter nummerert liste for å være enda mer pirkete. Burde vel være unødvendig å lage en nummerert liste for tre linjer... Du klarte jo ikke svare på alle spørsmålene, enda det var en "nummerert liste på kun tre linjer... " Så det trenger jeg. Anonymkode: 133e9...58e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2018 #8 Del Skrevet 18. mars 2018 1. Har ikke så mye å si om osten ligger over eller under det andre. ... Kan jeg få lov å si ja takk begge deler? 2. Kjøper aldri ferdigrevet. For det første er det alt for dyrt, og for det andre er det ikke alltid ost du får. River enten selv, eller bare bruker ostehøvel. Har ikke noe å si der heller. Så lenge det blir nok! 3. Vanlig Norvegia synes jeg ikke smaker noen ting. Bruker bare Fyldig Norvegia, eventuelt de vellagrede typene. Men aller helst har jeg på en blanding av Fyldig Norvegia og ekte, engelsk Cheddar. (Ekte cheddar på pizza er himmelsk! Anbefales på det sterkeste!) Anonymkode: a450b...6a9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2018 #9 Del Skrevet 18. mars 2018 35 minutter siden, AnonymBruker skrev: 1. Har ikke så mye å si om osten ligger over eller under det andre. ... Kan jeg få lov å si ja takk begge deler? 2. Kjøper aldri ferdigrevet. For det første er det alt for dyrt, og for det andre er det ikke alltid ost du får. River enten selv, eller bare bruker ostehøvel. Har ikke noe å si der heller. Så lenge det blir nok! 3. Vanlig Norvegia synes jeg ikke smaker noen ting. Bruker bare Fyldig Norvegia, eventuelt de vellagrede typene. Men aller helst har jeg på en blanding av Fyldig Norvegia og ekte, engelsk Cheddar. (Ekte cheddar på pizza er himmelsk! Anbefales på det sterkeste!) Anonymkode: a450b...6a9 Joda. Står det ost på pakka er det ost du får. Står det bare "revet", "pizzatopping" e.l. er det "liksomost". (For å presisere: "Revet ost" = ost. "Revet" (uten ordet ost) = "liksomost".) Anonymkode: 5d9b2...736 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2018 #10 Del Skrevet 18. mars 2018 Bunn -> tomatsaus -> revet ost -> topping(s) Anonymkode: 1b3c5...ee3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2018 #11 Del Skrevet 18. mars 2018 1. Oppå fyllet, men bacon oppå osten 2. Revet er best, men ostehøvel kan brukes om en har litt lite ost, da en trenger mindre ost ved høvling. 3. Norvegia er fantastisk. Men gjerne en blanding for min del. Mozzarella er flott, men litt tam i smaken. Norvegia vil gi litt smak, men jarslberg er jo enda sterkere i smaken En fin blanding om en kan. Anonymkode: 526fb...056 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2018 #12 Del Skrevet 18. mars 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Bunn -> tomatsaus -> revet ost -> topping(s) Anonymkode: 1b3c5...ee3 Og osten bør være apetina mozzarella Anonymkode: 1b3c5...ee3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auggie Skrevet 18. mars 2018 #13 Del Skrevet 18. mars 2018 1. Bunn, tomatsaus, ost, topping (unntaket er mammas "lørdagspizza" i langpanne der er det bunn, kjøttdeigfyll med tomatsaus og løk og ost på toppen - barndomsminne!) 2. Foretrekker revet ost, men skivet går om jeg ikke har noe annet 3. Bruker stort sett Tine Revet ost som er blanding av Norvegia og Jarlsberg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2018 #14 Del Skrevet 18. mars 2018 1 hour ago, AnonymBruker said: Joda. Står det ost på pakka er det ost du får. Står det bare "revet", "pizzatopping" e.l. er det "liksomost". (For å presisere: "Revet ost" = ost. "Revet" (uten ordet ost) = "liksomost".) Anonymkode: 5d9b2...736 Ja, det vet jeg. Men det er ikke før de siste årene dette har fått ordentlig fokus. Før den tid kjøpte mange av oss "revet topping" og trodde det var revet ost. Er fortsatt bitter, så velger å holde meg langt unna. Anonymkode: a450b...6a9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2018 #15 Del Skrevet 19. mars 2018 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Joda. Står det ost på pakka er det ost du får. Står det bare "revet", "pizzatopping" e.l. er det "liksomost". (For å presisere: "Revet ost" = ost. "Revet" (uten ordet ost) = "liksomost".) Anonymkode: 5d9b2...736 Nja, hvis du kjøper revet «ost» det ikke står ost på, får du som regel ost og analog «ost». Kjøper du revet ost det står ost på, får du ost og litt andre greier på kjøpet, bare mindre av de andre greiene enn i alternativ en. Kjøper du ost i blokk, får du rett og slett ost. Anonymkode: 2faba...b41 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2018 #16 Del Skrevet 19. mars 2018 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Nja, hvis du kjøper revet «ost» det ikke står ost på, får du som regel ost og analog «ost». Kjøper du revet ost det står ost på, får du ost og litt andre greier på kjøpet, bare mindre av de andre greiene enn i alternativ en. Kjøper du ost i blokk, får du rett og slett ost. Anonymkode: 2faba...b41 Jobber i Tine og kan si at revet Norvegia er faktisk revet Norvegia. Revet Jarlsberg er revet jarlsberg, ikke noe pizzatopping kommer oppi der (det hadde vert total krise i produksjonen om vi fikk inn den feilmeldingen!) det er noe som ikke skal skje. Står det ost så er det faktisk bare 100% ost. Anonymkode: 526fb...056 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2018 #17 Del Skrevet 19. mars 2018 1. Osten skal oppå mais, løk, ananas ol, men osten skal under proteinet (kjøttdeig, bacon, kylling, scampi etc) etter min mening. 2. Revet eller skivet er ubetydelig for meg, men kjøper ikke ferdig revet pga prisen. Kan fint rive opp osten selv. 3. Norvegia eller edamer bruker jeg. Anonymkode: e77ae...2f3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2018 #18 Del Skrevet 19. mars 2018 1 time siden, AnonymBruker skrev: Jobber i Tine og kan si at revet Norvegia er faktisk revet Norvegia. Revet Jarlsberg er revet jarlsberg, ikke noe pizzatopping kommer oppi der (det hadde vert total krise i produksjonen om vi fikk inn den feilmeldingen!) det er noe som ikke skal skje. Står det ost så er det faktisk bare 100% ost. Anonymkode: 526fb...056 Akkurat det der er Tine temmelig alene om å være så nøye på. Anonymkode: 2faba...b41 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BerntHulken Skrevet 19. mars 2018 #19 Del Skrevet 19. mars 2018 (endret) Jeg har osten over tomatsaus, paprika, løk og tomat. Over osten har jeg kjøtt, oliven og/eller jalapenos, mais, ananas. Hvis osten er over alle ingrediensene ser det fort kjedeligere ut. Endret 19. mars 2018 av stf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2018 #20 Del Skrevet 19. mars 2018 Mozerella, men kan også blande div oster og rekkefølgen er 1. Bunn 2. Saus 3. Ost 4. Kjøtt 5. Grønnsaker Anonymkode: 3e9a6...de4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå