Thomasine Skrevet 16. februar 2005 #1 Skrevet 16. februar 2005 Vi baker brød i brødbakemaskin daglig. Melet kjøper vi i Sverige - billigere og jeg er fornøyd med det. Men så innimellom, som de 3 siste dagene - får vi "panserbrød"... :-? Brødet er mørkt, tungt og flatt... Hver skive er på ca. 3 cm... :o Vi bruker stortsett samme oppskrifter, gubben og jeg, men sånn som nå hjelper ingenting. Alt brødet blir panser! :-? Vi begynner å lure på om vi innimellom rett og slett får en pose mel som er av dårligere kvalitet enn andre ganger?! Kan det stemme - finnes det mel av god og dårlig kvalitet?!
Grooo Skrevet 16. februar 2005 #2 Skrevet 16. februar 2005 Bruker dere oppskrift som er beregnet på brødbakemaskin da? Det har jo endel å si...
Thomasine Skrevet 16. februar 2005 Forfatter #3 Skrevet 16. februar 2005 Jada, bruker de samme oppskriftene og har gjort det i 3,5 år nå!! Enkelte ganger går det bare ikke... :-?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå