Gå til innhold

"Panserbrød" :o(


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi baker brød i brødbakemaskin daglig. Melet kjøper vi i Sverige - billigere og jeg er fornøyd med det. Men så innimellom, som de 3 siste dagene :roll: - får vi "panserbrød"... :-? Brødet er mørkt, tungt og flatt...

Hver skive er på ca. 3 cm... :o

Vi bruker stortsett samme oppskrifter, gubben og jeg, men sånn som nå hjelper ingenting. Alt brødet blir panser! :-? Vi begynner å lure på om vi innimellom rett og slett får en pose mel som er av dårligere kvalitet enn andre ganger?! Kan det stemme - finnes det mel av god og dårlig kvalitet?!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bruker dere oppskrift som er beregnet på brødbakemaskin da? Det har jo endel å si...

Skrevet

Jada, bruker de samme oppskriftene og har gjort det i 3,5 år nå!! Enkelte ganger går det bare ikke... :-?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...