Gå til innhold

Hvordan dekke på til forrett (suppe) og hovedrett?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal servere suppe først, så hovedrett etterpå. Jeg har satt dype suppe-skåler på de store tallerknene. Men hvordan serverer man? Skal gjestene spise suppe mens den dype skålen ligger på den store tallerknen? Eller tar man den store tallerken bort mens gjestene spiser suppe?

Anonymkode: 7207f...17d

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Skal du ha suppe I terrin? (ikke det at det spiller noen rolle)

Jeg liker at det er litt lunkne tallerkner til hovedretten så jeg bruker enten dekketallerken som underlag eller kun suppeskål med brødbrikke ved siden av.

Anonymkode: 340ba...29a

AnonymBruker
Skrevet

Du spiser ikke hovedrett fra dekktalerken. Denne fjernes før du serverer hivedrett, eller tallerken med hovedrett settes oppå denne.

Anonymkode: 77bc7...a12

AnonymBruker
Skrevet

Sett heller suppetallerken rett på duken og bruk en kuvertasjett til venstre

Anonymkode: 77bc7...a12

Skrevet

Hva skal du servere, og hvordan?

 Det beste er å rydde inn forrett og sette på hovedrettstallerken

AnonymBruker
Skrevet
9 timer siden, AnonymBruker skrev:

Du spiser ikke hovedrett fra dekktalerken. Denne fjernes før du serverer hivedrett, eller tallerken med hovedrett settes oppå denne.

Anonymkode: 77bc7...a12

Akkurat det tror jeg nesten TS har fått med seg. 

Anonymkode: 687bd...54d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...