AnonymBruker Skrevet 16. mars 2018 #1 Skrevet 16. mars 2018 Jeg skal servere suppe først, så hovedrett etterpå. Jeg har satt dype suppe-skåler på de store tallerknene. Men hvordan serverer man? Skal gjestene spise suppe mens den dype skålen ligger på den store tallerknen? Eller tar man den store tallerken bort mens gjestene spiser suppe? Anonymkode: 7207f...17d
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2018 #2 Skrevet 16. mars 2018 Skal du ha suppe I terrin? (ikke det at det spiller noen rolle) Jeg liker at det er litt lunkne tallerkner til hovedretten så jeg bruker enten dekketallerken som underlag eller kun suppeskål med brødbrikke ved siden av. Anonymkode: 340ba...29a
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2018 #3 Skrevet 16. mars 2018 Du spiser ikke hovedrett fra dekktalerken. Denne fjernes før du serverer hivedrett, eller tallerken med hovedrett settes oppå denne. Anonymkode: 77bc7...a12
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2018 #4 Skrevet 16. mars 2018 Sett heller suppetallerken rett på duken og bruk en kuvertasjett til venstre Anonymkode: 77bc7...a12
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2018 #5 Skrevet 16. mars 2018 http://glassveranda.blogspot.no/2009/08/korrekt-borddekking-pa-1-2-3.html?m=1 Anonymkode: 7355d...706
Bondenisse Skrevet 17. mars 2018 #6 Skrevet 17. mars 2018 Hva skal du servere, og hvordan? Det beste er å rydde inn forrett og sette på hovedrettstallerken
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2018 #7 Skrevet 17. mars 2018 9 timer siden, AnonymBruker skrev: Du spiser ikke hovedrett fra dekktalerken. Denne fjernes før du serverer hivedrett, eller tallerken med hovedrett settes oppå denne. Anonymkode: 77bc7...a12 Akkurat det tror jeg nesten TS har fått med seg. Anonymkode: 687bd...54d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå