*Heidi* Skrevet 16. februar 2005 #1 Skrevet 16. februar 2005 Skal lage meg en god milkshake i kveld og har lyst på en god sandwitch(skrives det sånn?!) til.. Noen gode oppskrifter...
Arkana Skrevet 16. februar 2005 #2 Skrevet 16. februar 2005 * Ost, skinke, paprika, majones, salat og agurk. * Salat, majones, grillet kylling i strimler, løk og mais. * Salat, egg, tomat, salami. * Salat, italiensk salat, kokt skinke. * BLT: stekt bacon, tomat, salat og majones. * Salat, ovnsbakt postei, sprøstekt bacon, champignon, sylteagurk. * Kylling, blåmuggost, sopp og salsa.
Ling Skrevet 16. februar 2005 #3 Skrevet 16. februar 2005 Gode tips fra Arkana - jeg trenger ikke å legge til mye bortsett fra at det skrives sandwich...
*Heidi* Skrevet 16. februar 2005 Forfatter #4 Skrevet 16. februar 2005 Mmm.. kjempegodt.. men jeg har lest et sted at man kan steke loffskivene med litt hvitløk, og at skinken oxo kan stekes i panna..noen som har smakt dette?har du prøvd det arkana? Skal jeg bare presse hvitløk og legge det i panna da eller? Noe annet krydder som er godt på? *Dårlig fantasi*selv
Gjest gjest1 Skrevet 16. februar 2005 #5 Skrevet 16. februar 2005 Sandwitch er det jeg spiser... Jeg bruker å riste skivene i brødristeren og gni et overskåret hvitløkfedd over skivene før jeg legger pålegget på. Skal jeg bare være hjemme og dille hender det at jeg presser ett fedd hvitløk, som jeg smører på skivene i lag med f.eks sennep og så dynger på med pålegg.
lene24 Skrevet 16. februar 2005 #6 Skrevet 16. februar 2005 mmmm. ble frista av oppskriftene dine arkana vet du hva slags majones de vanligvis bruker på sandwichene? er ikke så glad i vanlig majones....
Gjest gjest1 Skrevet 16. februar 2005 #7 Skrevet 16. februar 2005 mmmm. ble frista av oppskriftene dine arkana vet du hva slags majones de vanligvis bruker på sandwichene? er ikke så glad i vanlig majones.... Vet ikke hvilken majones Arkana bruker(naturlig nok ) men du kan bytte ut majonesen med urtedressing, enten hjemmelagd eller ferdigkjøpt.
Arkana Skrevet 16. februar 2005 #8 Skrevet 16. februar 2005 mmmm. ble frista av oppskriftene dine arkana vet du hva slags majones de vanligvis bruker på sandwichene? er ikke så glad i vanlig majones.... Min personlige mening er at Hellman's majones er det beste på sandwich. Du får kjøpt den på gode dagligvareforretninger. Og til Heidi, du kan godt steke skinkeskivene i panne med litt presset hvitløk. Det er kjempegodt.
-Fisken- Skrevet 16. februar 2005 #9 Skrevet 16. februar 2005 I tillegg til det Arkana sa: - røkelaks, eggerøre og agurk - salat, krepsehaler/reker, majones, akurk, løk, mais, paprika
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå