Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvilket merke synes du har den beste pastaen? Og hvilken type pasta foretrekker du?

Skrevet

Lager den selv  :-)

  • Liker 1
Gjest Catalina Culès
Skrevet

Barilla, foretrekker alle typer til sitt behov,

AnonymBruker
Skrevet

Kjøper First Price spaghetti og Ankara pastaskjell fra internasjonal mat.

Anonymkode: 83b33...c95

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Går mye i First Price spagetti, fordi den smaker helt greit og koster 10kr for 1 kg.

Liker best tørrvare fullkornsspagetti. Ukritisk til merke.

Anonymkode: 3123d...95b

  • Liker 1
Skrevet

Jacobs sin ferske. Men kjøper mest FP spagetti :laugh:

  • Liker 1
Skrevet

Kanskje bare jeg som er sær, men jeg er ikke så begeistra for fersk pasta, blir liksom ingen tyggemotstand...aldente eller hva det heter. Og uansett hvor lite jeg koker den, til og med trekker den, blir den vassen. Har ikke testet hjemmelaget, det skal prøves.

Men tips til ikke vassen fersk pasta mottas med takk.

  • Liker 1
Gjest Zeitgeist
Skrevet

DeCecco - velger type alt ettersom hva jeg skal bruke den til. 

AnonymBruker
Skrevet

Bruker mye Jacobs sin tørkede, liker at de er større en fks BArilla sine.

Anonymkode: 64ade...e6b

AnonymBruker
Skrevet

Her går det i DeCecco eller Abruzzo om jeg ikke lager fersk. 

Anonymkode: e8bf0...270

  • Liker 1
Skrevet

Jeg bryr meg ikke om merket, spagetti er spagetti, rasker med meg det som er nærmest når jeg handler. :)

 

AnonymBruker
Skrevet

Jeg kjøper rema sin, den billige.

Har hatt nødt til å ty til coop og first price, sistnevnte er helt forferdelig og first price får ikke akkurat stjerne i boka av meg den heller.

Anonymkode: 6b743...bf5

Skrevet

Änglamark (Coop) sin fullkornspagetti. Litt fordi jeg er sunn og kjedelig, litt fordi den faktisk er knallgod. 

AnonymBruker
Skrevet

Jeg foretrekker Barilla sin fullkornspasta. Bruker mest spaghetti eller makaroni, men er innom lasagneplater, penne og fusili jevnlig. Kjøper de andre typene en gang i blant. 

Anonymkode: 6d53e...90c

AnonymBruker
Skrevet

Spiste økologisk fullkorns-speltpasta da jeg spiste pasta.

Anonymkode: d21d6...109

Annonse
AnonymBruker
Skrevet

De siste gangene har jeg spist Eldorado fersk pasta, veldig godt. Ellers bruker jeg vanligvis fullkornspasta, plukker med meg den billigste jeg finner. Barilla sin er best på smak, men f.eks. Änglamark er til omtrent halve prisen.

Anonymkode: cdf7d...d72

AnonymBruker
Skrevet

Barilla hvis jeg skal ha spagetti, men jeg synes Rema 1000 sin fettucine er knallgod. Av de ferske pastatypene varierer jeg mellom billigmerker og brand names.

Anonymkode: 1f6cc...ce9

Skrevet

Barilla.

Min erfaring med hjemmelaget (fersk) pasta, er også at den blir litt bløt, men det er mulig dette kan avhjelpes ved å tørke den litt lenger enn bare 10 minutter (den skal jo overflatetørkes før man koker den). Barilla tørrpasta er såpass bra at det er veldig sjelden jeg gidder å lage min egen.

Gjest Overrasket
Skrevet
On 3/2/2018 at 2:00 AM, Lafemmemauvaise said:

DeCecco - velger type alt ettersom hva jeg skal bruke den til. 

Stemmer.

Skrevet

DeCecco her også. Og Garofalo. 

Finner jeg de ikke, er Barilla nødløsningen. 

Ingen andre. Da spiser vi heller noe annet. 

Alle de ferske pastaene på supermarkedene i Norge er kjøpt inn 1 gang - og aldri mer. Skal vi ha fersk pasta, er eneste løsning å lage den selv. Men her i huset går det mest i tørrpasta. 

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...