Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Kanskje bare jeg som er sær, men jeg er ikke så begeistra for fersk pasta, blir liksom ingen tyggemotstand...aldente eller hva det heter. Og uansett hvor lite jeg koker den, til og med trekker den, blir den vassen. Har ikke testet hjemmelaget, det skal prøves.

Men tips til ikke vassen fersk pasta mottas med takk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21236195
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

De siste gangene har jeg spist Eldorado fersk pasta, veldig godt. Ellers bruker jeg vanligvis fullkornspasta, plukker med meg den billigste jeg finner. Barilla sin er best på smak, men f.eks. Änglamark er til omtrent halve prisen.

Anonymkode: cdf7d...d72

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21250769
Del på andre sider

Annonse

Barilla.

Min erfaring med hjemmelaget (fersk) pasta, er også at den blir litt bløt, men det er mulig dette kan avhjelpes ved å tørke den litt lenger enn bare 10 minutter (den skal jo overflatetørkes før man koker den). Barilla tørrpasta er såpass bra at det er veldig sjelden jeg gidder å lage min egen.

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21252430
Del på andre sider

DeCecco her også. Og Garofalo. 

Finner jeg de ikke, er Barilla nødløsningen. 

Ingen andre. Da spiser vi heller noe annet. 

Alle de ferske pastaene på supermarkedene i Norge er kjøpt inn 1 gang - og aldri mer. Skal vi ha fersk pasta, er eneste løsning å lage den selv. Men her i huset går det mest i tørrpasta. 

 

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21253087
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...