HalldirV2 Skrevet 1. mars 2018 #1 Del Skrevet 1. mars 2018 Hvilket merke synes du har den beste pastaen? Og hvilken type pasta foretrekker du? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mkigjen Skrevet 1. mars 2018 #2 Del Skrevet 1. mars 2018 Lager den selv :-) 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21236132 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catalina Culès Skrevet 1. mars 2018 #3 Del Skrevet 1. mars 2018 Barilla, foretrekker alle typer til sitt behov, Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21236135 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2018 #4 Del Skrevet 1. mars 2018 Kjøper First Price spaghetti og Ankara pastaskjell fra internasjonal mat. Anonymkode: 83b33...c95 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21236138 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2018 #5 Del Skrevet 1. mars 2018 Går mye i First Price spagetti, fordi den smaker helt greit og koster 10kr for 1 kg. Liker best tørrvare fullkornsspagetti. Ukritisk til merke. Anonymkode: 3123d...95b 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21236149 Del på andre sider Flere delingsvalg…
chouette Skrevet 1. mars 2018 #6 Del Skrevet 1. mars 2018 Jacobs sin ferske. Men kjøper mest FP spagetti 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21236167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 1. mars 2018 Forfatter #7 Del Skrevet 1. mars 2018 Kanskje bare jeg som er sær, men jeg er ikke så begeistra for fersk pasta, blir liksom ingen tyggemotstand...aldente eller hva det heter. Og uansett hvor lite jeg koker den, til og med trekker den, blir den vassen. Har ikke testet hjemmelaget, det skal prøves. Men tips til ikke vassen fersk pasta mottas med takk. 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21236195 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 2. mars 2018 #8 Del Skrevet 2. mars 2018 DeCecco - velger type alt ettersom hva jeg skal bruke den til. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21237858 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2018 #9 Del Skrevet 2. mars 2018 Bruker mye Jacobs sin tørkede, liker at de er større en fks BArilla sine. Anonymkode: 64ade...e6b Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21237896 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2018 #10 Del Skrevet 2. mars 2018 Her går det i DeCecco eller Abruzzo om jeg ikke lager fersk. Anonymkode: e8bf0...270 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21239478 Del på andre sider Flere delingsvalg…
GammelSierraFan Skrevet 3. mars 2018 #11 Del Skrevet 3. mars 2018 Jeg bryr meg ikke om merket, spagetti er spagetti, rasker med meg det som er nærmest når jeg handler. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21247727 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2018 #12 Del Skrevet 3. mars 2018 Jeg kjøper rema sin, den billige. Har hatt nødt til å ty til coop og first price, sistnevnte er helt forferdelig og first price får ikke akkurat stjerne i boka av meg den heller. Anonymkode: 6b743...bf5 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21247775 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hedy Lamarr Skrevet 3. mars 2018 #13 Del Skrevet 3. mars 2018 Änglamark (Coop) sin fullkornspagetti. Litt fordi jeg er sunn og kjedelig, litt fordi den faktisk er knallgod. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21247796 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2018 #14 Del Skrevet 4. mars 2018 Jeg foretrekker Barilla sin fullkornspasta. Bruker mest spaghetti eller makaroni, men er innom lasagneplater, penne og fusili jevnlig. Kjøper de andre typene en gang i blant. Anonymkode: 6d53e...90c Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21248882 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2018 #15 Del Skrevet 4. mars 2018 Spiste økologisk fullkorns-speltpasta da jeg spiste pasta. Anonymkode: d21d6...109 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21248967 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2018 #16 Del Skrevet 4. mars 2018 De siste gangene har jeg spist Eldorado fersk pasta, veldig godt. Ellers bruker jeg vanligvis fullkornspasta, plukker med meg den billigste jeg finner. Barilla sin er best på smak, men f.eks. Änglamark er til omtrent halve prisen. Anonymkode: cdf7d...d72 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21250769 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2018 #17 Del Skrevet 4. mars 2018 Barilla hvis jeg skal ha spagetti, men jeg synes Rema 1000 sin fettucine er knallgod. Av de ferske pastatypene varierer jeg mellom billigmerker og brand names. Anonymkode: 1f6cc...ce9 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21250793 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-Rex Skrevet 4. mars 2018 #18 Del Skrevet 4. mars 2018 Barilla. Min erfaring med hjemmelaget (fersk) pasta, er også at den blir litt bløt, men det er mulig dette kan avhjelpes ved å tørke den litt lenger enn bare 10 minutter (den skal jo overflatetørkes før man koker den). Barilla tørrpasta er såpass bra at det er veldig sjelden jeg gidder å lage min egen. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21252430 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Overrasket Skrevet 4. mars 2018 #19 Del Skrevet 4. mars 2018 On 3/2/2018 at 2:00 AM, Lafemmemauvaise said: DeCecco - velger type alt ettersom hva jeg skal bruke den til. Stemmer. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21253020 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dolce Skrevet 4. mars 2018 #20 Del Skrevet 4. mars 2018 DeCecco her også. Og Garofalo. Finner jeg de ikke, er Barilla nødløsningen. Ingen andre. Da spiser vi heller noe annet. Alle de ferske pastaene på supermarkedene i Norge er kjøpt inn 1 gang - og aldri mer. Skal vi ha fersk pasta, er eneste løsning å lage den selv. Men her i huset går det mest i tørrpasta. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1174373-pasta/#findComment-21253087 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå