AnonymBruker Skrevet 22. februar 2018 #1 Skrevet 22. februar 2018 Skal lage sodd til mange i helga, har laget det mange ganger før, men vil lage det best mulig nå. Hvilke poteter passer best til sodd? Må vel ha noen som ikke går så fort i oppløsning? Og hvor mye gulrøtter tror dere jeg må ha? Vi blir 23 voksne. Takk for svar, hilsen mei! Anonymkode: 904ba...157
Ullvott Skrevet 22. februar 2018 #2 Skrevet 22. februar 2018 (endret) Mengden sodd og mengden gulrot kan jeg dessverre ikke bidra med, men når det gjelder potetsort ville jeg valgt Beate. Den er kokefast og du får tak i den overalt. Alternativt kan man også velge Asterix. Egenskapene er mye de samme. Endret 22. februar 2018 av Ullvott
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2018 #3 Skrevet 23. februar 2018 14 timer siden, Ullvott skrev: Mengden sodd og mengden gulrot kan jeg dessverre ikke bidra med, men når det gjelder potetsort ville jeg valgt Beate. Den er kokefast og du får tak i den overalt. Alternativt kan man også velge Asterix. Egenskapene er mye de samme. Takk for svar! Jeg kjøpte asterix. 10 kg. Blir mye å skrelle, gitt. Anonymkode: 904ba...157
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2018 #4 Skrevet 23. februar 2018 http://www.inderoysodd.no/soddkalkulator Her har du en fin kalkulator å ta utgangspunkt i! Anonymkode: 26001...4f6 1
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2018 #5 Skrevet 23. februar 2018 8 timer siden, AnonymBruker skrev: http://www.inderoysodd.no/soddkalkulator Her har du en fin kalkulator å ta utgangspunkt i! Anonymkode: 26001...4f6 Takk! Anonymkode: 904ba...157
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2018 #6 Skrevet 26. februar 2018 Husk å kok gulrøttene ved siden av, og ikke oppi sodden. De avgir fryktelig mye smak til kraften, og gjør at det smaker helt feil Anonymkode: 1c44d...df4 1
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2018 #7 Skrevet 2. mars 2018 På 26.2.2018 den 15.22, AnonymBruker skrev: Husk å kok gulrøttene ved siden av, og ikke oppi sodden. De avgir fryktelig mye smak til kraften, og gjør at det smaker helt feil Anonymkode: 1c44d...df4 Det stemmer. Potetene skal selvsagt også være på siden. Og så må man ha Skjenning. En hederlig rett fra en hederlig landsdel! Anonymkode: fd76c...9a7 1
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2018 #8 Skrevet 2. mars 2018 Og ingerfærøl fra Dahls 😋 Inderøysodd ruler 😜 Anonymkode: ec922...b80
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2018 #9 Skrevet 13. mars 2018 Jepp, såklart koker jeg gulrøtter, poteter og soddet hver for seg! Er jo trønder, oppvokst med sodd. Det gikk veldig bra forresten, for alle de mange sjeler som lurte! Ble aaalt for mye, men da ble det god middag dagen etter, også. Anonymkode: 904ba...157 1
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2018 #10 Skrevet 13. mars 2018 Nå fikk jeg akutt lyst på sodd. Anonymkode: 5f8cb...3df 1
Gjest Marillia Skrevet 14. mars 2018 #12 Skrevet 14. mars 2018 På 26.2.2018 den 15.22, AnonymBruker skrev: Husk å kok gulrøttene ved siden av, og ikke oppi sodden. De avgir fryktelig mye smak til kraften, og gjør at det smaker helt feil Anonymkode: 1c44d...df4 Der lærte jeg noe nytt, er dette noe som er vanlig kun for sodd?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå