Gå til innhold

Kraft/saft etter å ha stekt kylling i ovn


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har alltid store mengder med saft/kraft/fett i bunnen etter å ha stekt kylling i ovn. Hva kan denne brukes til?

Anonymkode: 0e783...03d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den kan du bruke som en buljong. Saus til kyllingmiddagen, supper med det som måtte bli til overs av kjøttet.

  • Liker 3
Skrevet

Frys ned i isbitbrett, og bruk som buljong/kraft i sauser og supper. 

Anonymkode: f4fab...eaa

  • Liker 2
Skrevet
1 minutt siden, Ichiko skrev:

Den kan du bruke som en buljong. Saus til kyllingmiddagen, supper med det som måtte bli til overs av kjøttet.

Nettopp. Du var kjappere enn meg.

  • Liker 1
Skrevet

Lage saus. Tilsett litt jevning, krydder, fløte eller hva du nå liker i saus og bruk den over ris/poteter/pasta.

Anonymkode: 82ee9...aff

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, Jerry Lee said:

Nettopp. Du var kjappere enn meg.

Jeg er bare sulten! :kaklehone:

  • Liker 1
Skrevet
Akkurat nå, Ichiko skrev:

Jeg er bare sulten! :kaklehone:

Jeg, og. Og ble fysen på nygrillede kyllingvinger.   :(

  • Liker 1
Skrevet

Noen som har opskrift på god suppe? :)

Anonymkode: 0e783...03d

Skrevet
5 timer siden, AnonymBruker skrev:

Frys ned i isbitbrett, og bruk som buljong/kraft i sauser og supper. 

Anonymkode: f4fab...eaa

Dette gjorde jeg med kalkun"saften" i julen, har to isbrett i fryseren.

Har bare ikke helt funnet ut hva jeg skal bruke det i...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...