Tøytigern Skrevet 19. februar 2018 Forfatter #21 Skrevet 19. februar 2018 Takker for alle innspill fra dere. 1
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2018 #22 Skrevet 19. februar 2018 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Tror ikke jeg ville stekt kylling og okse sammen, de trenger forskjellige varme og steketider, og kyllig bør ikke brunes, det bør gjennomstekes. Anonymkode: 727e7...41a Lapskaus skal da uansett koke så lenge at dette er helt uvesentlig, alt blir gjennomkokt uansett. Anonymkode: 888b0...628
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2018 #23 Skrevet 19. februar 2018 Vær iallfall forsiktig med ingefæren, den kan fort ta over all smak! Anonymkode: d250b...281
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå