AnonymBruker Skrevet 19. februar 2018 #1 Skrevet 19. februar 2018 Jeg har en gulrotkakeoppskrift til 24 cm springform, som jeg gjerne skulle laget i en stor langpanne. Arealet av langpannen er 2,65 ganger arealet av springformen. Jeg regner da med det skal være ok å ta 2,5 ganger oppskriften på springformvarianten, da vil kaken bli ca like høy. Men hvordan gjør jeg det med steketiden? Lik steketid siden kaken blir ca like høy? Eller trenger den lenger siden det er lengre inn til sentrum fra kantene..? Hva med temperaturen, blir det ok med lik temp? Anonymkode: 34367...22b
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2018 #2 Skrevet 19. februar 2018 Bruk samme temperatur og samme steketid. Sjekk etter endt steketid med kakepinne om kaken er stekt i midten. Om den ikke er helt stekt lar du den stå litt til. Sjekk igjen. Jeg bruker gjerne en ren strikkepinne som kakepinne. Henger det igjen bløt deig så må kaken steke litt lenger. Anonymkode: 73488...14f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå