AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #1 Skrevet 18. februar 2018 Skal lage sjokoladekake som skal dekkes med marsipan og trenger tips til hva som er godt mellom lagene og utenpå. Har prøvd en smørkrem inni før, men synest ikke det var så godt. Link gjerne! Er det lurt å dynke bunnen på samme måte som med sukkerbrød? Fikk tips om å dynke med sjokolademelk. Anonymkode: 102a0...0f7
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #2 Skrevet 18. februar 2018 Sjokoladekakebunn under ,arsipanlokk kan da ikke bli godt? Krem med bær er vel bedre enn smørkrem? Men hovedingrediensene dine byr meg i mot. Anonymkode: 20b76...fae 1
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #3 Skrevet 18. februar 2018 Aprikossyltetøy og sjokoladeganash? Bringebærmousse- eller fromasj? Og ja, du bør dynke kaka. Sjokolademelk går bra, eller bruk vanlig melk, ananassaft, sukkerlake, appelsinjuice/-saft, Mozell eller Villa eller rett og slett en god likør. Anonymkode: f9ba4...f6e 1
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #4 Skrevet 18. februar 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Sjokoladekakebunn under ,arsipanlokk kan da ikke bli godt? Krem med bær er vel bedre enn smørkrem? Men hovedingrediensene dine byr meg i mot. Anonymkode: 20b76...fae Sjokolade og marsipan er en veldig vanlig kombinasjon, at du ikke har hørt om det overrasker meg stort. Anonymkode: f9ba4...f6e
funginger Skrevet 19. februar 2018 #5 Skrevet 19. februar 2018 Hjemmelaget eller det noras hjemmelaget fra frysedisken bringebærsyltetøy og vaniljekrem blandet med vanlig krem. Dynke kaken godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå