Gå til innhold

Krem til marsipansjokoladekake


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage sjokoladekake som skal dekkes med marsipan og trenger tips til hva som er godt mellom lagene og utenpå. Har prøvd en smørkrem inni før, men synest ikke det var så godt. Link gjerne!

Er det lurt å dynke bunnen på samme måte som med sukkerbrød? Fikk tips om å dynke med sjokolademelk. 

Anonymkode: 102a0...0f7

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Sjokoladekakebunn under ,arsipanlokk kan da ikke bli godt? Krem med bær er vel bedre enn smørkrem? Men hovedingrediensene dine byr meg i mot. 

Anonymkode: 20b76...fae

  • Liker 1
Skrevet

Aprikossyltetøy og sjokoladeganash?

Bringebærmousse- eller fromasj?

 

Og ja, du bør dynke kaka. Sjokolademelk går bra, eller bruk vanlig melk, ananassaft, sukkerlake, appelsinjuice/-saft, Mozell eller Villa eller rett og slett en god likør. 

 

Anonymkode: f9ba4...f6e

  • Liker 1
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Sjokoladekakebunn under ,arsipanlokk kan da ikke bli godt? Krem med bær er vel bedre enn smørkrem? Men hovedingrediensene dine byr meg i mot. 

Anonymkode: 20b76...fae

Sjokolade og marsipan er en veldig vanlig kombinasjon, at du ikke har hørt om det overrasker meg stort. 

Anonymkode: f9ba4...f6e

Skrevet

Hjemmelaget eller det noras hjemmelaget fra frysedisken bringebærsyltetøy og vaniljekrem blandet med vanlig krem. Dynke kaken godt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...