AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #1 Skrevet 18. februar 2018 Jeg har en enorm pose med havregryn i skapet. Kjøpte den opprinnelig da jeg ville spise havregrøt til frokost i ukedagene, men har byttet jobb og siden jeg spiser frokost der gratis har denne posen med havregryn blitt stående. Vil gjerne ha lure tips til hva jeg kan lage med havregryn som er litt mer spennende enn havregrøt. Ting jeg tenker å lage inkluderer: - Brød med havregryn - Cookies med sjokolade og havregryn Setter pris på andre ideer og oppskrifter! Anonymkode: a72ae...cd8
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #2 Skrevet 18. februar 2018 https://www.godt.no/#!/artikkel/23369488/fem-havregryn-oppskrifter-som-gir-deg-sunn-energi Anonymkode: 6115f...524
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #3 Skrevet 18. februar 2018 I vafler Havreflarn Anonymkode: 543c0...0d5
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #4 Skrevet 18. februar 2018 http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=4188 Anonymkode: 6115f...524
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #5 Skrevet 18. februar 2018 Lim. Som smaker lim. Anonymkode: fdf50...fcd 1
Muskath Skrevet 18. februar 2018 #6 Skrevet 18. februar 2018 Havrelapper av havregrøt. (Akkurat som rislapper.)
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #7 Skrevet 18. februar 2018 Du kan jo spise havregrøt til andre måltider, om det f.eks. er slik at du spiser kvelds. Jeg bruker havregryn i lapper (4 ss havregryn, 2 ss cottage cheese, 2 egg, salt og kardemomme), bananpannekaker, vafler, spiser med yoghurt eller melk. Ellers lagde jeg på et tidspunkt noen nydelige matmuffins med havregryn, og jeg bruker havre i pizzabunn. Anonymkode: 95cb9...310 1
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #8 Skrevet 18. februar 2018 Eplemuffibs, bringebær/bananmuffins, havrekjeks, havrebriks, energikuler, muslibar Anonymkode: 7b607...902
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #9 Skrevet 18. februar 2018 Vafler, pannekaker, Anonymkode: 7b607...902
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #11 Skrevet 18. februar 2018 Scones med havregryn Anonymkode: 517f7...ce7
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #13 Skrevet 18. februar 2018 Matmuffins Anonymkode: 7b607...902
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #14 Skrevet 18. februar 2018 Smoothie, i yoghurt Anonymkode: 7b607...902
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #15 Skrevet 18. februar 2018 Jeg bruker det til; havregrøt, kjøleskapsgrøt, brød, knekkebrød, scones, matmuffins, i vafler, til hjemmelaget granola og musli, til energibarer, i turkjeks, i smoothie og i paideig. Anonymkode: 60f56...438
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #17 Skrevet 18. februar 2018 Knekkebrød Anonymkode: 7b607...902
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #18 Skrevet 18. februar 2018 Soll, dvs. havregryn + melk (søt eller sur), samt litt søtt: sukker, syltetøy, saft e.l. Anonymkode: 0bfba...285
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #19 Skrevet 18. februar 2018 Pannekaker og sunne muffins! Müsli eller granola Anonymkode: e0358...623
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå