AnonymBruker Skrevet 16. februar 2018 #1 Skrevet 16. februar 2018 Jeg har aldri laget tikke masala fra bunnen av, men har spist på flere indiske restauranter som gjør det. Synes pulver-versjonen man lager hjemme er like god som sausen man får på restaurant. Restaurantene har pleid å få god kritikk i anmeldelsene, selv om alle restaurantene har vært i rimelig prisklasse. . Er det bare meg eller er det flere som merker liten forskjell? Anonymkode: bf714...dd5 1
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2018 #2 Skrevet 16. februar 2018 Det kan hende du ikke er en supersmaker. Folk har ulik følsomhet for smaker. De som synes det meste smaker godt, er ikke følsomme for smaker. Det er gjerne sånne som synes det like godt med bernaise fra pose som laget på gourmetrestaurant. I andre enden av skalaen har man supersmakerne, som er uhyre var på smaker, og merker selv de minste forskjeller. Matanmeldere i avisene er (som regel) blant disse. Jeg for min del er ikke noen supersmaker, og det er jeg glad for. Jeg kan være like fornøyd med posesuppe som gourmetrestaurant-suppe, noe jeg sparer mye penger på Anonymkode: 8d9d0...747 1
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2018 #3 Skrevet 16. februar 2018 1 minutt siden, AnonymBruker said: Det kan hende du ikke er en supersmaker. Folk har ulik følsomhet for smaker. De som synes det meste smaker godt, er ikke følsomme for smaker. Det er gjerne sånne som synes det like godt med bernaise fra pose som laget på gourmetrestaurant. I andre enden av skalaen har man supersmakerne, som er uhyre var på smaker, og merker selv de minste forskjeller. Matanmeldere i avisene er (som regel) blant disse. Jeg for min del er ikke noen supersmaker, og det er jeg glad for. Jeg kan være like fornøyd med posesuppe som gourmetrestaurant-suppe, noe jeg sparer mye penger på Anonymkode: 8d9d0...747 Takk for svar. Jeg er nok i hvert fall ingen supersmaker. Ja det er greit å ikke være følsom for smaker når det kommer til økonomi. Det mer problematiske er nå man lager mat for gjester. Man får jo ros for maten uansett hva det smaker så vanskelig å vite om de tenker "indisk er utrolig godt" eller "sukk, må jeg spise pulver indisk når jeg er på besøk". Jeg forstår jo at jeg aldri vil gjøre gourmetkokkene fornøyd. Men jeg håper jo på at gjennomsnittspersonen faktisk ikke sukker når de er på besøk hos meg. Anonymkode: bf714...dd5 1
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2018 #4 Skrevet 16. februar 2018 Gjenomsnittspersonen vil nok ikke merke at det er posemat om de ikke blir gjort oppmerksomme på det. Men en god del vil sukke om de får vite at det er posemat de har spist, og oie seg over det. Anonymkode: 8d9d0...747
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2018 #5 Skrevet 16. februar 2018 Jeg kjenner stor forskjell, intensiteten i smaken på den indiske restauranten jeg pleier å bruker er veldig ulik ferdigpakken til Toro. Men jeg spiser like godt Toro, Santa Maria e.l. i hverdagen, syns det smaker greit nok. Har jeg god tid en helg kan jeg lage skikkelig fra bunnen og få det tilnærmet likt som restaurant, men det krever for mye arbeid en ordinær onsdag. Anonymkode: 94ef6...4df 1
Gjest Overrasket Skrevet 17. februar 2018 #6 Skrevet 17. februar 2018 Smak, farge, konsistens og spesielt saltnivå avslører posematen lett. Å påstå noe annet er som å si at folk flest ikke ser forskjell på en BMW og en Lada. Posemat smaker rett og slett feil i forhold til noe som er laget fra bunnen av.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå