Gjest Gregor Clegane Skrevet 10. februar 2018 #1 Skrevet 10. februar 2018 Inspirert av tråden til @Zenobia. Tenkte at vi kunne ha en tråd hvor vi kunne ha det litt moro, også på dag og kveldstid. Etter kl. 21:00 tar nattklubb-tråden over. Her serveres det lune karbonadesmørbrød, gode blingser med røkelaks, reker eller leverpostei, dagens suppe, bløtkake, marsipankake, ostekake, napoleonskake, hveteboller og smultringer. I tillegg kan du selvsagt få kjøpt kaffe, te og mineralvann. Bedriften trenger selvsagt ansatte, med mulighet for ytterligere ansettelser, ved økt popularitet. Listen over ansatte på Gregors foreløpig: @Hoppetaujenta som kafevert @An0nymBruker som kafevert @Testosteron som kafevert @Rumle som regnskapsmedarbeider @Arabella som underholdningsansvarlig @Jerry Lee som utviklingsansvarlig @Aldrisur som renholder Ønsker dere hjertelig velkommen til mitt stilfulle og kundevennlige kafehjørne, midt i sentrum av Sosialgata. Håper dere får en flott opplevelse!
Jerry Lee Skrevet 10. februar 2018 #2 Skrevet 10. februar 2018 Takk for invitten, Gregor. Men noen stilling/verv ønskes ikke. Men ser etablissementet frembyr mye god spise. Håper klientellet ditt blir mangetallig. 3
Jerry Lee Skrevet 10. februar 2018 #3 Skrevet 10. februar 2018 " huhei... Nå fant jeg et nytt matested. Her vil jeg sikkert henge med. " - Mvh S.T. aka Ordet. () 4
Jerry Lee Skrevet 10. februar 2018 #4 Skrevet 10. februar 2018 " karbis med løk, og reker og laksen på skiver jeg så veldig hurtig nedi magan min hiver. Med iskalde mjælka jeg svelger det ned. Og med nykoka kaffe får sjela mi fred. Tassaha Gregor. " - S.T. 3
Hoppetaujenta Skrevet 10. februar 2018 #5 Skrevet 10. februar 2018 (endret) Den innledningen fikk smilet mitt frem. Jeg skal så gjerne svinse regelmessig innom og ta et tak der det trengs, når jeg ser det...inkludert småsnakk med gjester...små som store. Gratulerer med god idè, @Gregor Clegane! Jeg har gjort klar rikelig med bordpyntbuketter til denne åpningsdag og...de står nok ei hel uke og vel så det. *svinse videre - det finnes alltid noe å drive på med her* Endret 10. februar 2018 av Hoppetaujenta 5
Rumle Skrevet 10. februar 2018 #6 Skrevet 10. februar 2018 Oi, en ny kafe! Dette ser spennende ut! Meeeeeen, tror jeg passer bedre som gjest enn regnskapsmedarbeider altså! 3
Hoppetaujenta Skrevet 10. februar 2018 #7 Skrevet 10. februar 2018 Tar ikke dette seg bra ut å bli møtt av, så vet ikke jeg. Værsågod gjester, kom inn og kos dere. 3
Hoppetaujenta Skrevet 10. februar 2018 #9 Skrevet 10. februar 2018 Jatakk. Det var godt at du kom før gjestene myldrer inn døren. Alltid godt med noen som ofrer seg i det godes tjeneste. Hehe...veldig velsmakendes tjeneste. 3-2-1- "jobb"! 3
Rumle Skrevet 10. februar 2018 #12 Skrevet 10. februar 2018 2 minutter siden, Hoppetaujenta skrev: Godkjent så langt? Vent .. Jeg har 1 igjen! 2
Hoppetaujenta Skrevet 10. februar 2018 #14 Skrevet 10. februar 2018 Da sier jeg takk for innsatsen og...regner med at jeg kan kontakte deg når ny forsyning er klar? 2
Rumle Skrevet 10. februar 2018 #15 Skrevet 10. februar 2018 5 minutter siden, Hoppetaujenta skrev: Da sier jeg takk for innsatsen og...regner med at jeg kan kontakte deg når ny forsyning er klar? Mhm! 2
Hoppetaujenta Skrevet 10. februar 2018 #16 Skrevet 10. februar 2018 Foreslår at Rumlen kan oppgraderes til førstekvalitetssmaker i etablissementet. Er alle involverte enige i det? *lytte veldig nøye med hornet sitt og myse over runde brilleglass på neseryggen* Ingen protester lyder - altså enstemmig vedtatt!!! 3
Hoppetaujenta Skrevet 10. februar 2018 #19 Skrevet 10. februar 2018 @Gregor Clegane tenker på sine omgivelsers og venners aller, aller beste. Takk, du litt sjenerte gjemt i blanke plater. 3
Gjest Catalina Culès Skrevet 10. februar 2018 #20 Skrevet 10. februar 2018 Jeg fikk veldig lyst på en Cappuccino og en Chocolate Croissants
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå