Gå til innhold

Hvilke epler gjør seg best i en eplekake ?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg bruker Granny Smith - de som er knallgrønne. Golden kjenner jeg ikke til. 

Jeg har brukt villepler også, epler som er for sure og tørre til å etes rett fra treet. De er meget gode i kake.

Anonymkode: a9f57...339

Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

ok, Golden epler er de gule, som er søte på smak.

Anonymkode: 45ba7...985

Åja. Det kommer an på hvilken smak du vil ha, litt surt er best synes jeg. Og synes Aroma-epler er fine, har dem på treet mitt, men vet ikke om de i butikken kanskje er veldig søte..

Anonymkode: e774d...a12

Annonse

Golden delicious og andre lagrede epler med lite vann i seg (som de er nå om vinteren) passer til tarte Tatin. Så om du allerede har noen du trenger å bruke opp er dette et godt tips.

Ellers er norske epler i sesong om høsten selvsagt de aller beste i "vanlig" eplekake.

Anonymkode: a20c9...c31

Gjest N-Nøff
8 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Åja. Det kommer an på hvilken smak du vil ha, litt surt er best synes jeg. Og synes Aroma-epler er fine, har dem på treet mitt, men vet ikke om de i butikken kanskje er veldig søte..

Anonymkode: e774d...a12

og det var meg liksom.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...