Gjest Anonymous Skrevet 10. februar 2005 #1 Skrevet 10. februar 2005 Mannen min har bestilt sjokoladekake med myk glasur - tror det er en slags smørkrem?? Husker at tante lagde det da vi var små.... Noen som vet hva jeg mener? Har laget selve kaken i langpanne og tenkte å dele den i to også legge kremen i mellom og på toppen. Noen som har en oppskrift å dele?
Thomasine Skrevet 12. februar 2005 #2 Skrevet 12. februar 2005 Denne kremen er god: margarin melis kakaopulver (ikke for mye om du ønsker en lys krem!) litt kaffe ( pulver eller litt ferdig kokt kaffe) 1 eggeplomme til slutt! _______________________ Smelt margarin, kakaopulver og kaffe i mikro (går fortere!!). Hell melis under røring til ønsket konsistens. Om ønskelig er det godt med 1-2 ss appelsinsylteteøy oppi og tilslutt eggeplommen!! Den "binder" kremen og gjør den "blankere"! Nammm...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå