AnonymBruker Skrevet 5. februar 2018 #1 Skrevet 5. februar 2018 Hovner opp i halsen av melk. Kan jeg bruke matolje og havremelk istedet for melk og smør? Anonymkode: b10e6...6fc
MilleMolle Skrevet 5. februar 2018 #2 Skrevet 5. februar 2018 Ja, men ville brukt melkefritt smør istedet for olje
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2018 #3 Skrevet 5. februar 2018 Burde gå fint det, du får nok en litt annen konsistens av olje enn smør, men det blir nok godt for det. Anonymkode: 9f8db...993
Gjest Frankenstein1 Skrevet 5. februar 2018 #4 Skrevet 5. februar 2018 Går helt fint så lenge det er en nøytral olje, men vil heller anbefale deg å bruke melkefritt smør, f.eks smøremyk. Blir bedre smak.
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2018 #5 Skrevet 5. februar 2018 Jeg bruker melkefritt smør og vann når jeg baker boller, de blir like gode som de med melk. Anonymkode: 144df...3fb
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2018 #6 Skrevet 5. februar 2018 De beste bollene jeg lager innholder olje og vann Anonymkode: 7dedf...443
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2018 #7 Skrevet 5. februar 2018 Moren min er allergisk mot melkeprotein. Jeg bruker melkefritt smør og vann Anonymkode: 6ded9...b83
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2018 #8 Skrevet 6. februar 2018 11 timer siden, AnonymBruker skrev: Moren min er allergisk mot melkeprotein. Jeg bruker melkefritt smør og vann Anonymkode: 6ded9...b83 Ja, så de andre her tipset om det. Så skal prøve det. Eneste jeg er litt usikker på er den kokosen. 11 timer siden, AnonymBruker skrev: De beste bollene jeg lager innholder olje og vann Anonymkode: 7dedf...443 Hva er oppskriften da? Anonymkode: b10e6...6fc
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2018 #10 Skrevet 6. februar 2018 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Ja, så de andre her tipset om det. Så skal prøve det. Eneste jeg er litt usikker på er den kokosen. Hva er oppskriften da? Anonymkode: b10e6...6fc 600 gr hvetemel 100 gr sukker 1 ts kardermomme 1 ts salt 70 gr olje/ margarin 3.5 dl vann 1 pk tørrgjær Fant den bak på møllerens mel for mange år siden Anonymkode: 7dedf...443
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2018 #11 Skrevet 6. februar 2018 36 minutter siden, AnonymBruker skrev: 600 gr hvetemel 100 gr sukker 1 ts kardermomme 1 ts salt 70 gr olje/ margarin 3.5 dl vann 1 pk tørrgjær Fant den bak på møllerens mel for mange år siden Anonymkode: 7dedf...443 Kan prøves Anonymkode: b10e6...6fc
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2018 #12 Skrevet 6. februar 2018 Bakte med Oatly havremelk og soft flora melkefritt smør. Smakte ikke så veldig annerledes fra vanlige hveteboller. Ble mindre kompakte og mer saftige. Skikkelig veganer-boller dette Anonymkode: b10e6...6fc
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2018 #13 Skrevet 7. februar 2018 Æsj, ble allergisk mot dem.... Får prøve med olje og vann !? Anonymkode: b10e6...6fc
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2018 #14 Skrevet 7. februar 2018 18 timer siden, AnonymBruker skrev: Bakte med Oatly havremelk og soft flora melkefritt smør. Smakte ikke så veldig annerledes fra vanlige hveteboller. Ble mindre kompakte og mer saftige. Skikkelig veganer-boller dette Anonymkode: b10e6...6fc Nope.Det smøret innholder animalsk d3 Anonymkode: 7dedf...443
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå