Gå til innhold

Nå paibunn - Kan den forstekes?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Skal lage pai og tenkte å bruke ferdig bunn denne gangen (Nå paibunn fra Tine). Ser det står at bunnen ikke trenger forsteking, men kan jeg forsteke den om jeg vil, eller blir den for tørr eller noe da? Grunnen til jeg vil forsteke, er at paien jeg skal lage bare skal stekes i 10 min, men paibunnen i 30-40 min. Regner med fyllet blir for godt stekt om jeg lar det stekes i 30-40 min. Tenker å steke bunnen i 20 min først, ta den ut og fylle den og så steke i 10 min til. Det bør vel gå fint?

Anonymkode: 70717...dc5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det går nok fint. Jeg har forstekt den paibunnen selv, bare i litt kortere tid enn det du skal, og det gikk veldig bra.

Anonymkode: f5f88...d0b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må jo sørge for at det du skal ha oppå, har omtrent samme steketid. ... 

Anonymkode: dab43...3b9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Du må jo sørge for at det du skal ha oppå, har omtrent samme steketid. ... 

Anonymkode: dab43...3b9

Jeg har en oppskrift på pai som er veldig god og den vil jeg lage til noen gjester som kommer i ettermiddag. Har ikke hatt tid å lage klar deig til paibunn (den må stå i kjøleskap før den tas i forma) og har ikke nok tid etter jobb. Tenkte å gjøre det enkelt og bruke ferdig bunn denne gangen ;) 

Anonymkode: 70717...dc5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...