AnonymBruker Skrevet 5. februar 2018 #1 Del Skrevet 5. februar 2018 Skal lage pai og tenkte å bruke ferdig bunn denne gangen (Nå paibunn fra Tine). Ser det står at bunnen ikke trenger forsteking, men kan jeg forsteke den om jeg vil, eller blir den for tørr eller noe da? Grunnen til jeg vil forsteke, er at paien jeg skal lage bare skal stekes i 10 min, men paibunnen i 30-40 min. Regner med fyllet blir for godt stekt om jeg lar det stekes i 30-40 min. Tenker å steke bunnen i 20 min først, ta den ut og fylle den og så steke i 10 min til. Det bør vel gå fint? Anonymkode: 70717...dc5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2018 #2 Del Skrevet 5. februar 2018 Det går nok fint. Jeg har forstekt den paibunnen selv, bare i litt kortere tid enn det du skal, og det gikk veldig bra. Anonymkode: f5f88...d0b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2018 #3 Del Skrevet 5. februar 2018 Du må jo sørge for at det du skal ha oppå, har omtrent samme steketid. ... Anonymkode: dab43...3b9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2018 #4 Del Skrevet 5. februar 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Du må jo sørge for at det du skal ha oppå, har omtrent samme steketid. ... Anonymkode: dab43...3b9 Jeg har en oppskrift på pai som er veldig god og den vil jeg lage til noen gjester som kommer i ettermiddag. Har ikke hatt tid å lage klar deig til paibunn (den må stå i kjøleskap før den tas i forma) og har ikke nok tid etter jobb. Tenkte å gjøre det enkelt og bruke ferdig bunn denne gangen Anonymkode: 70717...dc5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå