Gå til innhold

Godt krydder til kyllingfilet


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har noen tips til krydder til kyllingfilet som gir bra resultat? :) Jeg pleier ikke å bruke ferdige krydderblandinger pga mye salt og tilsetningsstoffer, jeg blander helst selv :) Jeg er veldig glad i typisk "grillkryddersmak" eller liknende, men jeg har ennå ikke funnet en mix som jeg synes er spesielt god. Tips til andre krydder som passer bra til kylling tas selvsagt også imot med stor takk!

Anonymkode: 9d345...04f

Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Har noen tips til krydder til kyllingfilet som gir bra resultat? :) Jeg pleier ikke å bruke ferdige krydderblandinger pga mye salt og tilsetningsstoffer, jeg blander helst selv :) Jeg er veldig glad i typisk "grillkryddersmak" eller liknende, men jeg har ennå ikke funnet en mix som jeg synes er spesielt god. Tips til andre krydder som passer bra til kylling tas selvsagt også imot med stor takk!

Anonymkode: 9d345...04f

TS her igjen :) Jeg lurer forresten på en ting til! Jeg pleier å steke kyllingen i ovnen - er det best å krydre før eller etter steking? Noe krydder blir vel gjerne ødelagt av varmen?

Anonymkode: 9d345...04f

Skrevet

Jeg synes det er godt med salt, pepper og paprikapulver på kyllingen. Før ovnen selvfølgelig. Men synes paprikapulveret er best hvis det har blitt stekt i panna. 

Anonymkode: b802a...19a

Skrevet

Salt og pepper, nykverna er best.

 

Anonymkode: c9068...8e5

Skrevet

Santa Maria grillkrydder. Ja, det er salt og ja, det inneholder smaksforsterker. Men godt er det!

Anonymkode: 795a2...540

Skrevet

Kyllingkrydder fra Santa Maria.

Anonymkode: 8589e...c8f

Skrevet

Jeg pleier å lage denne varianten, og synes den er knallgod: http://www.helenesundby.no/hjemmelaget-grillkrydder/. Ellers krydrer jeg bare litt på innfall, men faste ingredienser er paprika, hvitløk, chili eller cayenne (eller begge), noen ganger løkpulver, koriander og cumin.

Anonymkode: f23a4...a62

Skrevet

Piffi krydder? :Nikke:

Anonymkode: ab4c3...fde

  • Liker 1
Gjest Catalina Culès
Skrevet

 

Salt og pepper (gnis inn) før steking. Oregano og basilikum - helst fersk 

Skrevet

Jeg er glad i Chili Explosion (på kvern), i tillegg til salt og pepper...også nykvernet.  Krydrer en stund før tilberedning. Gnir gjerne inn.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...