AnonymBruker Skrevet 4. februar 2018 #21 Skrevet 4. februar 2018 Senk skuldrene og spis maten som blir servert, Du risikerer å få ortoreksi av å tenle for mye på dette. Anonymkode: 09731...d5e
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2018 #22 Skrevet 5. februar 2018 Margarin, typer som Melange, Brelett og Vita Hjertego`, er kjemisk fremstilte smøretterligninger laget av usunt, vegetabilsk fett/flytende oljer. I selve prosessen med å fremstille margarin herdes oljene gjennom en industriell framstillingsmetode som kalles hydrogenering. Det innebærer at planteoljene blir forsøkt mettet ved å tilføre oljen hydrogengass under høyt trykk og høy temperatur. Etter denne prosessen vil oljen ligne smør. I tillegg til den usunne mengden med Omega-6, så blir margarinen tilsatt konserveringsmidler, stabilisatorer og kunstige tilsetningstoffer for å få ønsket smak, farge og lukt. Smør, derimot, er naturlig fremstilt av fløte og et mye sunnere alternativ, da det har en mye bedre fettsammensetning som er bra for oss. Et annet sunt alternativ er kaldpresset, ubearbeidet kokosfett. Begge disse fettypene tåler høy varme og vil ikke danne giftstoffer, slik de fleste typer oljer gjør. Anonymkode: d6256...4af 3
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2018 #23 Skrevet 5. februar 2018 On 3.2.2018 at 9:20 PM, AnonymBruker said: Jeg leter etter 1 kcal spray olje, men finner det ingen steder!! Anonymkode: 697b9...8cd Proteinfabrikken.no har. Anonymkode: 55be8...443
Nyttig Skrevet 5. februar 2018 #24 Skrevet 5. februar 2018 Stek med klaret smør(usaltet), kokosolje(extra virgin) eller olivenolje. Gode fettkilder glem alt annet. Husk å steke på middels varme, maten skal brunes lett. IKKE svartbrunes. ca 2ss fettkilde om dagen til steking. Skal du klare smør gjør du dette lett i en liten kjele: legg opp i smørstykket, ha på svak varme så skiller det seg automatisk etter 15-20min ca. Sil gjennom kaffefilter å ha på et glass med tett lokk. Ha det stående på kjøkkenbenken. Det går fint ann å steke uten fettkilder også, men bruk alltid panne i stål eller støpejern, Aldri bruk stekepanne med belegg. Selv bruker jeg rustfritt stål, kjøp deg en god panne. Denne har du kanskje resten av livet. 1
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2018 #25 Skrevet 5. februar 2018 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Proteinfabrikken.no har. Anonymkode: 55be8...443 Takk :D Anonymkode: 697b9...8cd
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå