Gå til innhold

Hvordan lage gele uten gelatin?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage en kake, og deler av kaken skal være gele. Men personen som skal spise det, spiser ikke gelatin. Hvordan lager man egentlig gele uten gelatin?

Vet at det finnes ett par typer vanlig ferdig-gele i butikk, uten gelatin, som kan smeltes om. Men er det andre måter å lage det på? Noe man får kjøpt på Asia-butikk evt?

Anonymkode: a47e5...944

Skrevet

Det heter Agar og selges på helsekostbutikk.

Skrevet

Kjøp halal gelepulver på innvadrerbutikk. De er uten gelatin :)

Anonymkode: 99127...ef8

  • Liker 2
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Kjøp halal gelepulver på innvadrerbutikk. De er uten gelatin :)

Anonymkode: 99127...ef8

Er det lagd av dyr eller planter?

Anonymkode: e5fcd...66c

Skrevet (endret)
8 minutter siden, AnonymBruker said:

Er det lagd av dyr eller planter?

Anonymkode: e5fcd...66c

De er som regel laget av kubein, kjøp heller agar dersom vedkommende ikke kan spise gelatin av dyr.

Endret av kimchi wasabi
Skrevet

Er det vegetarisk versjon du skal lage? Isåfall kan du google vegetariske ostekaker og se hvordan de lager den

Anonymkode: 7e9e2...b4b

Skrevet

Freia piano har ferdig gelé med agar😃 og hurtig-gelé med agar. Sjekk innholdsfortegnelsen:)

  • Liker 1
Skrevet

Du kan kjøpe agar på helsekostbutikken, det er vegansk/vegetarisk. :)

Skrevet
På 31.1.2018 den 0.19, Lamoramp skrev:

Freia piano har ferdig gelé med agar😃 og hurtig-gelé med agar. Sjekk innholdsfortegnelsen:)

Ikke agar agar i piano.Er johanneskjernemel. Og pulveret er med gelatin

Anonymkode: 99127...ef8

Skrevet
På 30.1.2018 den 23.11, AnonymBruker skrev:

Kjøp halal gelepulver på innvadrerbutikk. De er uten gelatin :)

Anonymkode: 99127...ef8

Planter.Er veganer og bruker denne

Anonymkode: 99127...ef8

Skrevet

Du kan smelte om piano ferdiggele i vannbad. Den stivner fint igjen.

Anonymkode: fc278...81c

Skrevet

Agar agar bruker jeg veldig mye av om jeg ikke har gelatin i huset

Skrevet

Når det finnes en million kakeoppskrifter uten gelatin, hvorfor må du velge en med?

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...