AnonymBruker Skrevet 29. januar 2018 #1 Skrevet 29. januar 2018 Noen som vet hvilken type linser man skal bruke i denne oppskriften? https://www.godt.no/#!/oppskrift/7475/top-chef-vinnerens-favoritt-indisk-daal Kan man bruke linser i lake? Anonymkode: 86cce...077
andy capp Skrevet 29. januar 2018 #2 Skrevet 29. januar 2018 Vanlige røde linser. De tørre, ikke kokte/hermetiske.
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2018 #3 Skrevet 30. januar 2018 Når det står du først skal ha oppi linser, og så koke i 30 min, er det snakk om tørkede linser. Skal du bruke linser i lake, må du heller ha dem oppi senere, ellers blir det fullstendig grøt av det. Anonymkode: bd8d2...843
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2018 #4 Skrevet 30. januar 2018 Tørre linser til denne - de skal trekke til seg smak. Røde linser fra innvandrerbutikk, eller godt utstyrt dagligvare, eventuelt vil grønne være like gode. Du må rett og slett smake deg frem til når de er ferdig. Normalt bløtlegger jeg linser noen timer for å redusere koketid. Men når du som her ønsker å få smak inn i linsene er lengre koketid bra. I stedet for å følge oppskriften som kun forholder seg til tid, ville jeg smakt meg frem. Bruk litt mindre veske, kok med lokk i 20-25 minutter. Spe med vann hvis det er tørt. Smak. Kok litt til hvis de er harde. Smak. Spe med mer vann ved behov. Ingen av ingrediensene (bortsett fra linsene) kan bli overkokt. Denne typen linsegryter er forresten veldig gode med poteter, gulrøtter eller andre rotgrønnsaker. Da blir det litt mer variasjon i hver bit. Anonymkode: ee8bc...ca1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå