AnonymBruker Skrevet 26. januar 2018 #1 Skrevet 26. januar 2018 Hei 😊 Jeg skal halvere en oppskrift, men står litt fast hva jeg skal gjøre med eggene. Oppskriften sier 3 egg. Skal jeg ta 1 egg eller 2. Eller 1,5 ved å røre ut et å helle oppi halvparten? Anonymkode: 8c41d...78c
nordlending Skrevet 26. januar 2018 #2 Skrevet 26. januar 2018 Hva skal du lage? I utgangspunktet ville jeg bare brukt 2
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2018 #3 Skrevet 26. januar 2018 Jeg har lurt på det mang en gang selv. Jeg har pleid å vispe sammen 2 egg og bruke ca 1,5 av det. Spesielt om det er type småkaker man lager (som julekaker), kan det være veldig nøye om man har for mye eller for lite egg. Om det bare er pannekaker eller vafler eller noe sånt, ville jeg gått for 2 egg (fordi egg er godt og sunt). Anonymkode: ae879...0c1
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2018 #4 Skrevet 26. januar 2018 2 minutter siden, nordlending skrev: Hva skal du lage? I utgangspunktet ville jeg bare brukt 2 Jeg skal bake cupcakes 😊 Anonymkode: 8c41d...78c
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2018 #5 Skrevet 26. januar 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg skal bake cupcakes 😊 Anonymkode: 8c41d...78c Da ville jeg brukt 2, eller prøvd 1,5-trikset. I sånt som skal heve og bli litt luftig er det som regel bedre med litt for mye egg enn litt for lite, etter min erfaring. Anonymkode: ae879...0c1 1
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2018 #6 Skrevet 26. januar 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Da ville jeg brukt 2, eller prøvd 1,5-trikset. I sånt som skal heve og bli litt luftig er det som regel bedre med litt for mye egg enn litt for lite, etter min erfaring. Anonymkode: ae879...0c1 Tusen takk for svar 😊 Da skal jeg sette igang med baking 😄❤️ Anonymkode: 8c41d...78c
nordlending Skrevet 26. januar 2018 #7 Skrevet 26. januar 2018 Tror også det går helt fint med 2, ev. om det er litt forskjell på eggene kan du jo ta to av de minste Lykke til!
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2018 #9 Skrevet 26. januar 2018 Du risikerer bare at de blir mer fluffy når du bruker to Anonymkode: 86a6e...9e3
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2018 #11 Skrevet 26. januar 2018 Jeg pleier å unngå dette problemet ved å regne om til nærmeste hele egg. Du kan også gå etter vekt. Profesjonelle oppskrifter er basert på at hvert egg veier 60g. Dette bruker jeg dersom jeg skal bake med snåle egg, som ofte er litt mindre. Anonymkode: 7b7a9...0dd
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå