Gå til innhold

Hva er egentlig forskjellen på rømme, creme fraiche og andre lignende produkter?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg vet at creme fraiche er bedre å bruke i varme retter, men er det noen forskjell på smaken egentlig? På ingredienser listen står det jo syrnet fløte på både rømme og creme fraiche. Og jeg vet at det finnes andre lignende produkter i utlandet som f.eks smetana (som brukes i øst-europa),  sour cream (brukes i USA), graddfil ( i sverige) osv...... Er alle disse produktene akkurat det samme? Eller er det forskjell?

Anonymkode: 6b95a...b12

Videoannonse
Annonse
Skrevet

De er jo ikke det samme, ellers hadde de hatt samme egenskaper og hett det samme. Det er forskjeller i alt fra bakteriekultur, fettinnhold, måten de er behandlet på, osv. Om du googler, finner du forskjellen. 

Anonymkode: 4b147...4c1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...