Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har glemt å ta opp kyllingfilet til i kveld - hvordan tiner jeg det fort, uten at det blir seigt og rart?

Det pleier å bli "hardt" når jeg bruker microen.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har du varmluftsovn? Tin med veldig svak varme (eller tine-funksjon, men regner med at du ikke har det..) Eventuelt kan du ha de i en pose, og tine i varmt vann.

Hvis du bruner de i pannen og steker ferdig i ovnen, trenger de ikke å være helt tinte.

Skrevet

Har ikke varmluftsovn, men jeg skal teste å legge dem i en pose i varmt vann.

Takk. :)

Gjest Anonymous
Skrevet

Dette er vel kanskje litt sent nå, MEN......

Hurtigtining av kjøtt kan gjøres i KALDT vann, ikke varmt. Fordelen med kaldt vann i forholdt til varmt; Det går fortere, kjøttet blir mer saftig og du får mindre bakterievekst.

Skrevet

Jeg har også lært at man skal tine i kaldt vann og ikke varmt. Ellers så synes jeg tine-funskjonen på mikro'en fungerer bra.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...