Belba Skrevet 8. februar 2005 #1 Skrevet 8. februar 2005 Jeg har glemt å ta opp kyllingfilet til i kveld - hvordan tiner jeg det fort, uten at det blir seigt og rart? Det pleier å bli "hardt" når jeg bruker microen.
Gjest gjest1 Skrevet 8. februar 2005 #2 Skrevet 8. februar 2005 Har du varmluftsovn? Tin med veldig svak varme (eller tine-funksjon, men regner med at du ikke har det..) Eventuelt kan du ha de i en pose, og tine i varmt vann. Hvis du bruner de i pannen og steker ferdig i ovnen, trenger de ikke å være helt tinte.
Belba Skrevet 8. februar 2005 Forfatter #3 Skrevet 8. februar 2005 Har ikke varmluftsovn, men jeg skal teste å legge dem i en pose i varmt vann. Takk.
Gjest Anonymous Skrevet 8. februar 2005 #4 Skrevet 8. februar 2005 Dette er vel kanskje litt sent nå, MEN...... Hurtigtining av kjøtt kan gjøres i KALDT vann, ikke varmt. Fordelen med kaldt vann i forholdt til varmt; Det går fortere, kjøttet blir mer saftig og du får mindre bakterievekst.
ringblomst Skrevet 8. februar 2005 #5 Skrevet 8. februar 2005 Jeg har også lært at man skal tine i kaldt vann og ikke varmt. Ellers så synes jeg tine-funskjonen på mikro'en fungerer bra.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå