AnonymBruker Skrevet 19. januar 2018 #1 Skrevet 19. januar 2018 Er det like bra som gelatin? Tenkte å lage Panna Cotta men vil ikke bruke vanlig gelatin. https://www.life.no/produkter/okologisk/rapunzel-agar-okologisk?utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=MIDSONA Rapunzel agar økologisk Anonymkode: 03e5c...1fd
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2018 #2 Skrevet 19. januar 2018 Tror det går veldig fint å lage en panna cotta med det, men ville funnet en egen oppskrift på det fremfor å følge det som står på pakken. Agar agar er utrolig greit, stivner fort, smaker ikke noe, og kan også brukes i varmere desserter. Dersom du skal lage gelé så ville nok resultatet blitt noe annerledes og mer "tåkete" enn vanlig gelé Anonymkode: 2e13a...dfd
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå