AnonymBruker Skrevet 19. januar 2018 #1 Skrevet 19. januar 2018 Jeg har fått en diettplan på engelsk der det står spesifisert at jeg skal bruke «minarine or half cream butter» på brødskiva. Nå finnes det dessverre ingen lettmargariner jeg tåler, så da står jeg igjen med «half cream butter». Men hva i all verden er det? Jeg har prøvd å google, men blir ikke akkurat klokere. Finnes det noen her som kjenner til begrepet? Eventuelt noen som har peiling på fransk kosthold og kan gjette hva denne franske legen (som ikke er så veldig stø i engelsk) egentlig mener å si? På forhånd takk for svar. Anonymkode: 05fc2...f48
Gjest Zeitgeist Skrevet 19. januar 2018 #2 Skrevet 19. januar 2018 "Beurre demi-creme" er et smørprodukt som inneholder ca. 41 % fett. Tror ikke det finnes noe tilsvarende i Norge
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå