AnonymBruker Skrevet 16. januar 2018 #1 Skrevet 16. januar 2018 Jeg lager ofte viltgryte og da selvsagt med knuste einebær. Men de er så ekle å få i munnen og jeg liker ikke å tygge på de. Hvordan løse dette? Funker det å ha de i en sånn pepperholder eller kommer ikke smaken ut i sausen da? 🤔 Anonymkode: 2aa07...ddb
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2018 #2 Skrevet 16. januar 2018 Du kan 1. La være å knuse dem og ha dem i en beholder, som pepperen i fårikål (bruk litt mer) 2. Finknuse dem til pulver. (Da må du redusere mengden) Anonymkode: b53c2...8ec
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå