AnonymBruker Skrevet 15. januar 2018 #1 Skrevet 15. januar 2018 Jeg har oppdaget fiskeburger og syns det er veldig godt! Lager med burgerbrød, en god salat på og fiskekake (eller fiskeburger som det også kalles i butikken). Problemet er at jeg syns 1 blir litt for lite, og 2 blir for mye. Derfor lurer jeg på litt tips til hva jeg kan lage og spise til? Det mest opplagte er jo pommes frites, gjerne i form av ovnsstekte poteter, men vil gjerne prøve noe annet da jeg ikke er overbegeistret for potet. Anonymkode: 0dc95...488
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2018 #2 Skrevet 16. januar 2018 Lager hjemmelaget eggesalat til. Rar kombinasjon, er utrolig godt Anonymkode: 4e481...d6c
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2018 #4 Skrevet 16. januar 2018 Makaronistuing eller makaroni. Og grønnsaker til. Og ketchup på fiskekaka. Anonymkode: f6156...78e
Gjest N-Nøff Skrevet 16. januar 2018 #5 Skrevet 16. januar 2018 Løkringer? Eller chips, åpenbart... fish&chips.
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2018 #6 Skrevet 16. januar 2018 Fiskeburger med salat, tomat, hamburgerdressing og burgerbrød. Så har jeg potetmos på siden med gressløk. Fikk det servert på restaurant og elsket den kombinasjonen. Anonymkode: a5efc...1e6
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2018 #7 Skrevet 16. januar 2018 Kanskje revet gulrot passer, gjerne med litt rømme. Hvis du ikke er opptatt av at det skal være sunt, smell til med pommes frites eller poteter som du nevnte, og masse remulade :D Anonymkode: 06f44...a5b 1
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2018 #8 Skrevet 18. januar 2018 På 16.1.2018 den 19.33, Neinøff skrev: Løkringer? Eller chips, åpenbart... fish&chips. Fish and chips involverer aldri burgerbrød. Anonymkode: fa2f7...c7a 3
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2018 #9 Skrevet 18. januar 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Fish and chips involverer aldri burgerbrød. Anonymkode: fa2f7...c7a ... og selvsagt har det ikke noe å gjøre med fiskeburger heller. Anonymkode: fa2f7...c7a 2
Gjest N-Nøff Skrevet 18. januar 2018 #10 Skrevet 18. januar 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Fish and chips involverer aldri burgerbrød. Anonymkode: fa2f7...c7a Sier du det? For det er det ingen som vet! Haha, for en teit og usaklig kommentar.
Gjest N-Nøff Skrevet 18. januar 2018 #11 Skrevet 18. januar 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: ... og selvsagt har det ikke noe å gjøre med fiskeburger heller. Anonymkode: fa2f7...c7a Noe mer fordummende du ønsker å ytre?
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2018 #14 Skrevet 18. januar 2018 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Fish and chips involverer aldri burgerbrød. 7 timer siden, AnonymBruker skrev: ... og selvsagt har det ikke noe å gjøre med fiskeburger heller. Anonymkode: fa2f7...c7a Det er da ikke uvanlig å bruke en rett som utgangspunkt eller inspirasjon til noe annet. Det er ikke tradisjonell fish&chips, men det minner og er inspirert av det. I danmark får man tak i burger laget med svineribbe og rødkål som antagelig er inspirert av ribbetallerken slik vi kjenner den til jul. Det er ikke vanlig med burgerbrød til ribbetallerken, men det minner likevel. Anonymkode: 06f44...a5b 1
Ullvott Skrevet 18. januar 2018 #15 Skrevet 18. januar 2018 Jeg gjør det på samme måten som deg, med burgerbrød og salat, men spiser en og en halv fiskeburger, rett og slett. Den andre halvparten av burger nr 2 havner på brødskiva, enten til kvelds eller til nistematen dagen etter. Da slipper jeg å bruke tid på mer tilbehør. Fiskeburger er noe jeg lager når hvert sekund og minutt teller.
Eun Skrevet 19. januar 2018 #16 Skrevet 19. januar 2018 Det er sykt godt med tzatziki, rødløk, tomat og sorte oliven til fiskeburger! Litt merkelig kombinasjon kanskje, men det er knallgodt
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2018 #18 Skrevet 20. januar 2018 Blomkål- og brokkolipure Anonymkode: d6154...407
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2018 #19 Skrevet 20. januar 2018 Enten en tykk, ristet skive med grovbrød i stedet for burgerbrød (som bare består av tilsetningsstoffer, hvetemel og sukker), eller to fiskekaker med mye salat og grønnsaker til. Kjemmelaget remulade. Dampet sommerkål. Coleslaw med ekstra mye gulrøtter. Hjemmelagde sylteagurker. Rødløksskiver. Søtpotetfries. Ovnsbakte cherrytomater.... Anonymkode: e3be2...2d8
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2018 #20 Skrevet 20. januar 2018 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Enten en tykk, ristet skive med grovbrød i stedet for burgerbrød (som bare består av tilsetningsstoffer, hvetemel og sukker), eller to fiskekaker med mye salat og grønnsaker til. Kjemmelaget remulade. Dampet sommerkål. Coleslaw med ekstra mye gulrøtter. Hjemmelagde sylteagurker. Rødløksskiver. Søtpotetfries. Ovnsbakte cherrytomater.... Anonymkode: e3be2...2d8 Du vet jo ikke hvilke burgerbrød jeg bruker... Anonymkode: 0dc95...488
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå