male32 Skrevet 14. januar 2018 #1 Del Skrevet 14. januar 2018 Hei Mamma har hatt ribbe til middag, og spart litt til meg. Den ligger i fryseren. Hvordan er det best å varme denne opp? Jeg antar den bør tines først, på kjøkkenbenk eller i kjøleskap over natten? Skal jeg pakke den i folie før jeg har den i ovn, hvor lenge og hvor mange grader skal den ha? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1162730-ferdigstekt-frossen-ribbe/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
ChiliCheese Skrevet 14. januar 2018 #2 Del Skrevet 14. januar 2018 180 grader 20 min etter tining Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1162730-ferdigstekt-frossen-ribbe/#findComment-20979957 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2018 #3 Del Skrevet 15. januar 2018 En liten bit kan du fint tine og varme i microen. Anonymkode: 7d52e...6ed Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1162730-ferdigstekt-frossen-ribbe/#findComment-20982887 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gullik Skrevet 15. januar 2018 #4 Del Skrevet 15. januar 2018 Tin den i kjøleskapet natta over. Varm på 150 grader i en halvtime. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1162730-ferdigstekt-frossen-ribbe/#findComment-20982894 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå