AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #1 Skrevet 13. januar 2018 Jeg skal lage wok med laks oppi, også lurer jeg på om jeg må dele laksen i biter først, eller er det mulig å gjøre det etter jeg har stekt den (steker i stekepanne)? Den er jo veldig lett delelig når den er stekt. Anonymkode: 9c7e4...b55
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #2 Skrevet 13. januar 2018 Gjør som du vil. Spiller liten rolle. Anonymkode: 2062f...172
Gjest Sugemerke Skrevet 13. januar 2018 #3 Skrevet 13. januar 2018 Det ser veldig sølete ut om du deler etterpå. I tillegg blir laksen fort overstekt.
Gjest HanenIFlokken Skrevet 13. januar 2018 #4 Skrevet 13. januar 2018 2 minutter siden, Sugemerke skrev: Det ser veldig sølete ut om du deler etterpå. I tillegg blir laksen fort overstekt. Ville sagt motsatt selv da Tenker at laksen går helt i stykker om du driver og wokker på grønnsakene med laksen oppi
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #5 Skrevet 13. januar 2018 9 minutter siden, Sugemerke skrev: Det ser veldig sølete ut om du deler etterpå. I tillegg blir laksen fort overstekt. Hvordan det ser ut har ikke noe å si. Jeg skal bare spise det uansett. 9 minutter siden, AnonymBruker skrev: Gjør som du vil. Spiller liten rolle. Anonymkode: 2062f...172 Takk, da gjør jeg det! Anonymkode: 9c7e4...b55
Gjest Sugemerke Skrevet 13. januar 2018 #6 Skrevet 13. januar 2018 24 minutter siden, HanenIFlokken skrev: Ville sagt motsatt selv da Tenker at laksen går helt i stykker om du driver og wokker på grønnsakene med laksen oppi Det skjer ikke hos meg. Hiver bitene oppi til slutt. De trenger bare noen få minutt.
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #7 Skrevet 13. januar 2018 Jeg må bare kommentere at wok med laks i er noe av det beste jeg har smakt i det siste! Anbefaler andre det og jeg kommer garantert til å lage mer om ikke lenge Anonymkode: 9c7e4...b55 1
Freesia97 Skrevet 13. januar 2018 #8 Skrevet 13. januar 2018 Det er nok bedre å dele laksen i biter før den er stekt.
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #9 Skrevet 13. januar 2018 Akkurat nå, Freesia97 skrev: Det er nok bedre å dele laksen i biter før den er stekt. Min erfaring nå tilsier at det kommer nok an på hva slags biter man vil ha. Jeg ble svært fornøyd med å dele den i pannen. Anonymkode: 9c7e4...b55
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #10 Skrevet 13. januar 2018 Ville nok stekt laksen litt i biter først, for så å ta den ut. Wok deretter grønnsakene og ha i laksen når grønnsakene er ferdige. Anonymkode: 74b22...aff 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå