AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #1 Skrevet 13. januar 2018 Jeg har ikke spist fiskepudding på over 20 år, så husker ikke hva det er "meningen" å ha som tilbehør. Fungerer det greit med hvit saus, poteter og gulrot? Eller er det noen andre grønnsaker? Er det best å varme fiskepuddingen i sausen, eller steke den for så å tømme sausen over til slutt? Eller trenger ikke fiskepudding saus? * 20 spørsmål * Anonymkode: b989f...220
Gjest HanenIFlokken Skrevet 13. januar 2018 #2 Skrevet 13. januar 2018 (endret) Stekt løk, poteter med smør og raspet gulerot med litt sitron i Endret 13. januar 2018 av HanenIFlokken
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #3 Skrevet 13. januar 2018 Jeg pleier ikke bruke saus til. Smelter litt smør og har i gressløk. Spiser potet og revet gulrot til. Steker puddingen ja Anonymkode: c09ce...633
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #4 Skrevet 13. januar 2018 1 minutt siden, AnonymBruker said: Fungerer det greit med hvit saus, poteter og gulrot? jada, helt supert stek puddingen i skiver og server saus ved siden av Anonymkode: 055c8...2c3
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #5 Skrevet 13. januar 2018 Det er kanskje ikke helt det du er ute etter, men jeg liker den på ristet grovbrød med litt majones, agurk og paprika. Anonymkode: 486ab...884 3
Miklo Velka Skrevet 13. januar 2018 #6 Skrevet 13. januar 2018 Jeg spiser stort sett fiskepudding med potet, gulrot, bacon og smør/baconfett.
Djungelvrål Skrevet 13. januar 2018 #8 Skrevet 13. januar 2018 Rødbeter smaker helt fantastisk til. Har det mye på brød eller skive også. Kald fiskepudding med litt majones og litt rødbete. 3
Gjest Catalina Culès Skrevet 13. januar 2018 #9 Skrevet 13. januar 2018 Poteter, gulerot, erter og smeltet smør.
Perle Skrevet 13. januar 2018 #10 Skrevet 13. januar 2018 (endret) Du kan steke den og lage hvit saus, og spise med raspede gullerøtter, rosenkål, erter ogog kokte poteter. Synes det er god på brødskive også jeg da med masse smør. Både kald eller stekt.Ellers bruker fiskepudfing/fløtepudding i cabaret eller og i terteskjell. Endret 13. januar 2018 av Perle
Jolene Skrevet 13. januar 2018 #11 Skrevet 13. januar 2018 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er kanskje ikke helt det du er ute etter, men jeg liker den på ristet grovbrød med litt majones, agurk og paprika. Anonymkode: 486ab...884 Enig!
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #12 Skrevet 13. januar 2018 Med fiskepudding så lager du pommes frites og wienerpølser og ketchup. Like før du serverer kaster du fiskepudding i søpla og vel bekomme. Anonymkode: f594c...45b
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #13 Skrevet 13. januar 2018 9 minutter siden, AnonymBruker said: Det er kanskje ikke helt det du er ute etter, men jeg liker den på ristet grovbrød med litt majones, agurk og paprika. Anonymkode: 486ab...884 Remulade!! Anonymkode: 055c8...2c3 2
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #15 Skrevet 13. januar 2018 Jeg liker den i hvit saus med kokte poteter og raspet gulrot. Steker den ikke. Liker fiskepudding i hvit saus bedre enn fiskeboller. 😁 Anonymkode: 6a4d9...c79 1
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2018 #16 Skrevet 13. januar 2018 Synest den er god med poteter og karrisaus. Med raspet gulrot, poteter og dressing, eller med stekt løk og paprika , kokte poteter og med smeltet smør eller brødskive med majones og smør . Fiskepudding kan kombineres med så mye, bare å prøve seg frem Anonymkode: 40976...43a
Joe! Skrevet 13. januar 2018 #17 Skrevet 13. januar 2018 Skive godt brød, fiskepudding i skiver stekt i panne, og eks. salami/bacon, ost, salat/grønt, aioli, sennep, tomat, rødløk m.m.
Minya Skrevet 13. januar 2018 #18 Skrevet 13. januar 2018 (endret) Vi spiste fiskepudding på to måter; Skåret i tykke skiver og stekt på panna med kokte poteter, stekt løk og raspa gulrot ved siden av, eller Skåret i skiver og så skjære hver skive i fire biter, oppvarmet i hvit karrisaus, med poteter og gulrøtter og dampet brokkoli ved siden av. Edit; Og så er det jo klassikeren tynne skiver på brødskive med majones. Endret 13. januar 2018 av Minya
Arkana Skrevet 14. januar 2018 #19 Skrevet 14. januar 2018 Her spiser vi det vanligvis med karrisaus (hvit saus er jo så tamt), poteter og grønnsaker (f.eks. gulrøtter og brokkoli).
Forundret.. Skrevet 14. januar 2018 #20 Skrevet 14. januar 2018 På 13.1.2018 den 16.17, AnonymBruker skrev: Jeg har ikke spist fiskepudding på over 20 år, så husker ikke hva det er "meningen" å ha som tilbehør. Fungerer det greit med hvit saus, poteter og gulrot? Eller er det noen andre grønnsaker? Er det best å varme fiskepuddingen i sausen, eller steke den for så å tømme sausen over til slutt? Eller trenger ikke fiskepudding saus? * 20 spørsmål * Anonymkode: b989f...220 Vi spiser det med hvit saus, kokte poteter og gulrot, og karry dryssa over. Puddingen trekkes i sausen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå