AnonymBruker Skrevet 11. januar 2018 #1 Skrevet 11. januar 2018 Oppdaget at jeg selvfølgelig hadde glemt å kjøpe det, skal lage en fiskerett med karri. Har ikke noen andre buljonger heller. Kan jeg bruke samme væskemengde og tilsette ekstra salt og pepper? Noe annet? Eller må jeg bare kjøre på butikken igjen. Noen med tips? 😊 Anonymkode: 7152b...971
Gjest Overrasket Skrevet 11. januar 2018 #2 Skrevet 11. januar 2018 Dra ut noen gamle grønnsaksrester fra kjøleskapet, kutt de opp, tilsett krydder og kok kraft i et par timer. Selv pleier jeg uansett alltid å erstatte fiskebuljong med noe annet, fordi jeg synes at annen kraft alltid smaker best, også i fiskeretter.
cleangal Skrevet 11. januar 2018 #3 Skrevet 11. januar 2018 Akkurat nå, Overrasket skrev: Dra ut noen gamle grønnsaksrester fra kjøleskapet, kutt de opp, tilsett krydder og kok kraft i et par timer. Selv pleier jeg uansett alltid å erstatte fiskebuljong med noe annet, fordi jeg synes at annen kraft alltid smaker best, også i fiskeretter. Det ville jeg også gjort. Alle sorter løk, gulrot, purre/vårløk, kålrot osv. Normalt ville jeg også hatt i litt hvitvin, men ikke i en karrirett.
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2018 #4 Skrevet 11. januar 2018 Tusen takk!! Det skal jeg gjøre 😊👍🏻 Anonymkode: 7152b...971
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2018 #5 Skrevet 11. januar 2018 20 minutter siden, cleangal skrev: Det ville jeg også gjort. Alle sorter løk, gulrot, purre/vårløk, kålrot osv. Normalt ville jeg også hatt i litt hvitvin, men ikke i en karrirett. Ikke kålrot!!! Det passer ikke i kraft i det hele tatt. Selleri derimot, gir nydelig kraft. Anonymkode: 68af1...758 2
cleangal Skrevet 11. januar 2018 #6 Skrevet 11. januar 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Ikke kålrot!!! Det passer ikke i kraft i det hele tatt. Selleri derimot, gir nydelig kraft. Anonymkode: 68af1...758 Bruker det jeg har, og jeg har garantert ikke selleri. Det er en av de to grønnsakene jeg ikke liker.
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2018 #7 Skrevet 11. januar 2018 25 minutter siden, cleangal skrev: Bruker det jeg har, og jeg har garantert ikke selleri. Det er en av de to grønnsakene jeg ikke liker. Neppe så relevant for TS hva du liker og ikke liker, men det er et faktum at kålgrønnsaker av alle slag ikke skal brukes i kraft - spør en hvilken som helst kokk. Anonymkode: 68af1...758
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2018 #8 Skrevet 11. januar 2018 Nå hadde jeg verken kålrot eller selleri, så da ble det ikke noe problem. Jeg hadde rød og vanlig løk, vårløk og gulrot, salt, pepper og vann.. så får jeg håpe det blir til noe brukendes 😬 Anonymkode: 7152b...971
Atea Skrevet 11. januar 2018 #9 Skrevet 11. januar 2018 Du trenger ikke buljong hvis du lager karrisaus. Bruk litt kraft av vannet du har trekt fisken i.
Gjest Overrasket Skrevet 11. januar 2018 #10 Skrevet 11. januar 2018 (endret) 5 hours ago, AnonymBruker said: Neppe så relevant for TS hva du liker og ikke liker, men det er et faktum at kålgrønnsaker av alle slag ikke skal brukes i kraft - spør en hvilken som helst kokk. Anonymkode: 68af1...758 Gode gud, et par blader av hvitkål har vel aldri ødelagt en kraft. Endret 11. januar 2018 av Overrasket
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå